Lindsay Lohan myönsi julkkisrakastajiensa listan aidoksi – häpeää seksiseikkailujaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lindsay Lohan myönsi julkkisrakastajiensa listan aidoksi – häpeää seksiseikkailujaan

Lindsay Lohanin 36 nimeä sisältänyt julkkisrakastajien lista päätyi julkisuuteen kuukausi sitten.

Taru sormusten herrasta -tähti Orlando Bloom oli vielä yhdessä huippumalli Miranda Kerrin kanssa kun hänellä oli sutinaa Lindsay Lohanin kanssa.­

18.4.2014 16:52

Lindsay Lohanin listalla olevat julkkismiehet ovat kiistäneet viettäneensä intiimejä hetkiä Lohanin kanssa, mutta nyt näyttelijätär itse vakuuttaa, että lista on aito.

Lohan on omien sanojensa mukaan viihtynyt vällyjen välissä erittäin nimekkäiden miesten kanssa. Lohanin rakastajien joukkoon lukeutuvat mm. laulaja Adam Levine, näyttelijät Zac Efron ja James Franco, sekä poptähti Justin Timberlake.

Lista päätyi In Touch -lehden haltuun, joka on paljastanut vain osan 36 nimeä sisältäneen listan nimistä.

In Touchin mukaan listalla on myös runsaasti miehiä, jotka olivat vielä parisuhteessa kun heillä oli sutinaa Lohanin kanssa. Varattuja miehiä listalla ovat ainakin Orlando Bloom, Ryan Phillippe ja Ashton Kutcher.

- Se on hänen henkilökohtainen valloituslistansa. Listalla on joitakin todella suuria nimiä eivätkä he kaikki ole sinkkumiehiä, Lohanin lähipiiristä kerrottiin In Touch -lehdelle.

Nyt Lohan on avannut sanaisen arkkunsa listan todenperäisyydestä. Lohan kertoo tehneensä listan ollessaan vieroitushoidossa, ja entisten seksikumppanien listaus kuului osaksi hänen paranemisprosessiaan. Lista päätyi vääriin käsiin kun se katosi yhdestä Lohanin muuttolaatikoista.

- Lista on hyvin henkilökohtainen ja on todella noloa, että se vuoti julkisuuteen, Lohan kertoi Watch What Happens Live –talk show’n haastattelussa.

- Listan julkistaminen on todella nöyryyttävää ja ilkeää, Lohan suree.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?