Jenny McCarthy ja Donnie Wahlberg kihloihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-NKOTB-jäsen ja ex-Playboy-malli kihloihin

Koomikko, juontaja ja entinen Playboy-malli Jenny McCarthy kertoi The View -ohjelmansa katsojille tänään menneensä kihloihin.

Rakkaus syttyi viime kesänä.­

16.4.2014 18:32

Jenny McCarthyn, 41, puoliso on New Kids on the Blockista maailmanmaineeseen ponnistanut, sittemmin näyttelijäksi (muun muassa Band of Brothers, Blue Bloods) ryhtynyt Donnie Wahlberg, 44.

Pari alkoi seurustella viime kesänä. Wahlbergin tosi-tv-ohjelmassa Wahlburgers näytetään, kuinka Wahlberg vei ensimmäisen kerran uuden naisensa tapaamaan äitiään, jolla ei ollut mitään hajua Jenny McCarthyn Playboy-urasta.

McCarthy kiljaisi The View -ohjelmassa olevansa kihloissa, veti kätensä esiin esitelläkseen nimetöntään, jota koristi keltainen safiirisormus ja hypähteli sen jälkeen ympäri lavaa onnesta. Wahlberg yllätti yleisön saapumalla itsekin lavalle ja suuteli rakastaan.

Kosinta tapahtui viikonloppuna. Donnie oli pyytänyt McCarthyn poikaa Evania auttamaan siinä. Hän valjasti Evanin luomaan äidilleen lappu kerrallaan sanat "menisitkö naimisiin". Viimeisenä huoneeseen saapui Donnie, jolla luki paidassaan "kanssani".

- Donnie polvistui eteeni, ja tietysti sanoin myöntävästi. Sillä hetkellä Evan huudahti, että hänellä on nyt toinen isä, mikä sai meidät kaikki kyyneliin, ja tunsin itseni maailman onnellisemmaksi tytöksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?