Illalla televisiossa: Perheenäiti ei käytä suolaa eikä mausteita – ”ruoan ei tarvitse olla hyvää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Perheenäiti ei käytä suolaa eikä mausteita – ”ruoan ei tarvitse olla hyvää”

Keittiömestari Kari Aihinen koettaa tehdä ruokaremontin nirsoilevaan perheeseen.

Mira inhoaa juureksia eikä käytä mausteita. Saako hän Kari Aihisen avulla selätettyä ennakkoluulonsa?­

14.4.2014 6:53 | Päivitetty 14.4.2014 15:22

Kaappaus keittiössä, MTV3 klo 20.05 Vantaalla asuva Mira on kolmen lapsen äiti ja terveydenhoitaja. Perheen ruokailut ovat kamppailua, sillä nuorempi tytär ei syö oikein mitään. Äidin on vaikeaa nähdä, että hänen omat rajoitteensa ovat siirtyneet osalle lapsista. Hän ei nimittäin itse ole 20 vuoteen käyttänyt ruoanlaitossa suolaa eikä mausteita eikä syö itse lainkaan muun muassa juureksia. Ruoan ei hänen mielestään tarvitse olla hyvää, se on vain ravintoa keholle. Keittiömestari Kari Aihinen saa tehtäväkseen saada perheen ruokatottumukset oikealle tolalle ja koko perheen syömään samaa ruokaa.

Prisma: Supersienet, TV1 klo 19.00 Sienistä saattaa olla ihmiskunnan pelastajaksi, uskotaan ranskalaisessa tiededokumentissa.

Mustat lesket, Nelonen klo 21.00 Leskien miesrintamalla tapahtuu, mutta kell’ onni on, se onnen kätkeköön.

Harry Potter ja viisasten kivi, Sub klo 21.00 Ensimmäinen Harry Potter -leffa on vuodelta 2001. Pääsiäisen aikaan nähdään lisäksi viisi Potter-seikkailua samalla kanavalla.

Dokumenttiprojekti: Vankilavuosi, TV1 klo 21.30 Petterssonien perheen isä Miika joutuu vankilaan. Simo Sipolan dokumentissa seurataan, miten kuusilapsinen perhe pärjää, kun isä on vankilassa ja millä tavoin vankila-aika leimaa koko perhettä. Petterssonien perheen arkea on nähty myös Lamavuosi-dokumentissa sekä Duudsonit tuli taloon -ohjelman kakkoskaudella.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,50€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?