Kimi Räikkösen Minttu-rakas keikistelee seksikkäästi uudella musiikkivideolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkösen Minttu-rakas keikistelee seksikkäästi uudella musiikkivideolla

Formulakuski Kimi Räikkösen avopuoliso Minttu Virtanen, 27, esiintyy Teflon Brothers -yhtyeen Kärpästen juhlat -musiikkivideolla silkkisessä yöasussa.

11.4.2014 10:00

Minttu päätyi muun muassa Seksikkäin jäbä -hitistään tunnetun Teflon Brothersin musiikkivideolla mutkien kautta.

- Meillä oli siinä aluksi toinen tyttö, joka sitten sairastui. Sitten meidän ystävä, joka oli videossa maskeeraajana, kertoi tuntevansa Mintun. Hän lupasi kysyä tätä, ja Minttu suostuikin mukaan, Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo.

Videon teemana ovat riehakkaat pyjamabileet. Mintun lisäksi videolla nähdään myös missikaunottaret Sara Sieppi ja Sabina Särkkä sekä fitnessmalli Sofia Ruusila-Nousiainen.

Tytöt tanssahtelevat ja ”kreisibailaavat” viettelevästi mustissa, silkkisissä topeissa ja lyhyissä shortseissa valkoiset siivet selässään höyhenien pöllähdellessä ympäriinsä. Yksi tytöistä innostuu jopa twerkkaamaan.

Niukassa yöasussa keikistelevän Mintun vartalo ei jää muiden kaunottarien varjoon. Hoikka ja treenattu nainen huolehtii kunnostaan juoksemalla ja treenaamalla kuntosalilla.

- En ole koskaan ollut dieetillä tai kuntoillut näyttääkseni laihemmalta. Minusta kauniimpaa on terveen näköinen, lihaksikas keho, Minttu kertoi hetki sitten Me Naiset -lehdessä.

Minttu opiskelee tällä hetkellä personal traineriksi, ja työskentelee fitnessmallina Bealive-mallitoimiston listoilla.

Ujo ja varautunut

Räväkän, flirttailevan seksikkään kolmikon rinnalla Minttu vaikuttaa hieman ujolta, viattomalta ja varautuneelta. Hän tanssahtelee vaisummin ja vilkuilee kameraa varovasti.

Viime viikolla Sara ja Sabina kertoivat IS:lle Mintun olleenkin aluksi hiljainen ja ujo.

- Ensivaikutelma oli erittäin hyvä. Hän oli alkuun hieman hiljaisempi ja ujompi, mutta tutustuimme siinä päivän mittaan ja sieltä paljastui erittäin herttainen ja hauska tyttö. Hän tuli heti hyvin toimeen kaikkien kuvauksissa olleiden kanssa, Sabina kertoi.

Tunnelma kuvauksissa oli ilmeisen hyvä, koska tytöt jatkoivat kuvauspäivän jälkeen juhlimaan.

- Hän oli alkuun vähän rauhallisempi, mutta intoutui sitten myös irrottelemaan, kun kuvauksissakin piti tanssia. Harvoin kuvauspäivät venyvät bileiden puolelle, mutta meillä oli porukalla oikein kiva ilta, Sieppi kertoi viime viikolla.

Lapsille suunnattu kappale?

Kärpästen juhlat -kappale on hyväntuulinen ja ilakoiva. Bändin mukaan kappaletta tehdessä on ajateltu sen viihdyttävän niin lapsia kuin aikuisiakin.

Video ei kuitenkaan ole suunnattu ihan pienimmille katsojille – sen verran siinä seksiä on.

- Tää on biisi lastenlevyksi tituleeratulta albumilta, mutta toivomme sen toimivan muillakin tasoilla, Pyhimys muotoilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?