Topi Sorsakosken muistokiertue siirtyy - myi liian vähän - Viihde - Ilta-Sanomat

Topi Sorsakosken muistokiertue siirtyy - myi liian vähän

Topi Sorsakosken muistokonserttikiertuetta on jouduttu siirtämään lähes vuodella eteenpäin, koska kiertue ei ole myynyt odotetusti.

Topi Sorsakoski.­

3.4.2014 19:10

Sorsakosken elämästä kertova Tuuli toi, tuuli vei -konserttikiertue oli tarkoitus tehdä huhtikuussa. Esiintyjiksi kiertueelle oli varattu Eini, Freeman, Jani Wickholm ja Seppo Tammilehto, joka myös käsikirjoitti konsertit.

Järjestäjä Veijo ”Vekke” Mäen mukaan konsertti ehdittiin jo järjestää Hyvinkäällä, jossa se keräsi 107 katsojaa, kun jokaiseen konserttiin odotettiin noin 150-200 henkilöä.

Mäen mukaan huono ennakkomyynti selittyy sillä, että kiertuetta alettiin markkinoida liian myöhään, vain kuukautta ennen sen alkua.

- Tässä täytyy katsoa peiliin. Olimme liian optimistisia, ja tiedotus aloitettiin liian myöhään. Emme voineet jatkaa, koska tämä ei riitä kattamaan produktion kuluja.

Konsertit on siirretty ensi vuoden tammi- ja helmikuulle.

Mäen mukaan artistit ovat ottaneet tiedon kiertueen siirtämisestä hyvin vastaan.

- He ymmärtävät tämän. On artistienkin etu, että salit ovat täynnä. Mäki uskoo vakaasti, että kiertue vielä saa tarpeeksi suuret lipputulot.

Kiertuetta ei haluta perua, koska siihen on panostettu niin paljon käsikirjoituksineen kaikkineen.

Tämän vuoden konserteista järjestetään yksi Turussa 23. huhtikuuta.

Järjestäjien mukaan ennakkoliput lunastetaan takaisin niiden ostopaikoissa. Liput myös kelpaavat sellaisenaan Turun tilaisuuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?