Tiina Jylhän suosikkitoimenpide on vampyyrihoito: "Verta otetaan käsivarsista ja..." - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiina Jylhän suosikkitoimenpide on vampyyrihoito: "Verta otetaan käsivarsista ja..."

Viidakon tähtösistä Sanna Suutari, Suvi Pitkänen ja Tiina Jylhä kertovat tiistain Ilta-Sanomissa, millaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä heille on tehty.

Huhtikuun 9. päivä nähdään, miten Tiina Jylhä pärjää viidakossa.­

1.4.2014 18:47

Tiina Jylhä muistelee, että hänelle tehtiin ensimmäinen rintojen suurennusleikkaus vuonna 1991. Sen jälkeen rintoja on korjattu kaksi kertaa. Silmäluomet kohotettiin 15 vuotta sitten. Jylhän huulet täytettiin noin kolme vuotta sitten. Hänellä on mesolankoja ympäri kasvojaan. Mesolangoilla on kohotettu myös polvien ihoa. Hampaissa on laminaatit. - Olen täyttänyt huuliani pistoksilla 1990-luvulta lähtien. Ensimmäisillä kerroilla aineen vaikutus haihtuu, mutta kun pistos on tehty niin usein kuin minulle, vaikutus jää pysyväksi, eikä minun ole enää vuosiin tarvinnut ottaa uusia pistoksia ylläpitääkseni lopputulosta, Jylhä sanoo.

- Kuulen aika paljon kuittailua siitä, miten pahannäköiset kasvoni ovat. Kyllähän minä sen tiedän itsekin, että kohta täytyy käydä kohotuksessa. Olen jo kahtena talvena varannut ajan kohotukseen, mutta en ole kiireiden takia ehtinytkään käydä. Yksi suosikkihoidoistani on PRP plasmahoito, jota kutsutaan myös vampyyrihoidoksi. Siinä otetaan omaa verta käsivarresta, erotellaan verestä voimakkaimmat kasvutekijät ja injektoidaan kasvoihin. Hoito auttaa soluja uudistumaan. Maailmalla muun muassa Angelina Jolie vannoo tämän luomuhoidon nimiin. Lue lisää tiistain Ilta-Sanomista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?