Viidakon tähtöset tulee taas – muistatko nämä ikimuistoiset tähtöset? - Viihde - Ilta-Sanomat

Viidakon tähtöset tulee taas – muistatko nämä ikimuistoiset tähtöset?

Viidakon tähtöset jatkuu pian kolmannen kauden jaksoilla. IS kokosi yhteen viime kausien ikimuistoisimmat kilpailijat ja lausahdukset.

Ensimmäisen kauden kilpailijat Iida Ketola, Martina Aitolehti, Sisanna Ingerttilä, Sara Sieppi ja Susanna Penttilä vauhdissa.­

31.3.2014 13:28 | Päivitetty 31.3.2014 14:29

Viidakon tähtösissä TV:stä tutut julkkiskaunottaret ottavat mittaa toisistaan mieltä ja kehoa haastavissa tehtävissä keskellä Thaimaan viidakkoa.

Viidakko tuotti päänvaivaa

Ensimmäisen kauden kilpailijat Martina Aitolehti, Susanna Ingerttilä (ent.Sievinen), Henna Kalinainen, Sara Sieppi, Susanna Penttilä, Anni Uusivirta, Maisa Torppa, Marianne Harjula, Iida Ketola ja Susanna Ruotsalainen­

Ohjelman ensimmäinen kausi nähtiin keväällä 2012 ja heti alusta asti oli selvää, että ohjelmassa tullaan näkemään paljasta pintaa, ronskia kielenkäyttöä  ja outoja käänteitä, kun naiset opettelevat elämään viidakossa.

- Ei mun tisseistä voi olla haittaa, ne on täysin puhdasta silikonia, Iida Ketola pohti uhkean poven mahdollisia haittavaikutuksia viidakossa.

Myös pakkaaminen tuotti naisille ongelmia.

- Ottaaks kukaan mukaan yhtään korkokenkii?, Henna Kalinainen kyseli.

Viidakon eläimet herättivät naisissa kauhunsekaisia tunteita.

- Toivottavasti tropiikissa ei oo karhuja, Iida Ketola murehti.

Viidakon tähtöset Henna Kalinainen, Anni Uusivirta, Marianne Harjula, Maisa Torppa ja Susanna Ruotsalainen.­

Naisista napit vastakkain koko kisan ajan olivat etenkin Martina Aitolehti ja Maisa Torppa. Erään tulisen yhteenoton seurauksena molemmat naiset passitettiin kotimatkalle.

- Näpäytin sille yhden jutun takaisin. Siitä se sitten flippasi ja sanoi, että katkoo pään ja yritti käydä kimppuun, Maisa kertoi riidasta.   Trooppisessa viidakkoleirissä rahapalkinnosta kilpailivat Sara Sieppi, Anni Uusivirta, Susanna Ingerttilä, Susanna Ruotsalainen, Susanna Penttilä, Martina Aitolehti, Marianne Harjula, Iida Ketola, Henna Kalinainen ja Maisa Torppa.

Voittajaksi kruunattiin vuoden 2011 Miss Suomi -kisasta tuttu Anni Uusivirta.

"Mä oon nevahööd susta!"

Viidakon tähtösistä tuli kevään hitti ja pian sille ryhdyttiin suunnittelemaan jatkoa.

Keväällä 2013 viidakkoon lähetettiin jälleen uusi sekalainen joukko julkkiksia.

Niko Saarisen hermot olivat kireällä koko kisan ajan.­

Big Brotherista tuttu Niko Saarinen sai kunnian olla kisan ensimmäinen mieskilpailija ja monet Saarisen lausahdukset levisivät sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

- Se on ikuisuuskysymys, että kuka oli maailman ensimmäinen julkkis. Että oliks se sit Jeesus vai... Tai siis mä en nyt muista kumpi niistä oli ensin, Jeesus vai jumala. Että kumpi niistä syntyi ekana? Jumalan oli ehkä pakko syntyä ekana, koska se oli sen isä. Mutta onko ne nyt sit oikeita julkkiksia? Saarinen pohti syvällisiä viidakon syövereissä.

Myös ohjelman naiset kunnostautuvat elämänviisauksien latelemisessa.

- Yllättävää oli se, kun uitti sormia siinä vedessä, että se oli ihan lämmintä! Kuka on lämmittänyt veden?, näyttelijä Susanna Indrén hämmästeli.

Kenties koko Viidakon tähtösten legendaarisin lausahdus kuultiin, kun kiihtyneessä tilassa ollut Niko Saarinen tylytti kanssakilpailijaansa fitnessmalli Emmi Lehtomaata.

- Mä oon nevahööd susta!, Niko laukoi Emmille.

Viidakon tähtösten toisen kauden kilpailijat Katri Sorsa, Anna Strömberg, Emmi Lehtomaa, Susanna Indrén ja Sabina Särkkä.­

Viidakon tähtösten toisella kaudella kisasivat Sabina Särkkä, Anna Strömberg, Minna Sara, Niina Lavonen, Emmi Lehtomaa, Niko Saarinen, Katri Sorsa, Leina Ogihara, Susanna Indrén ja Nina Hämäläinen.

Voittajaksi kakkoskaudella kruunattiin missikaunotar Sabina Särkkä, joka vei kotiin 18 000 euron voittopotin.

Kolmas kausi alkaa kohun saattelemana

Tänä vuonna Viidakon tähtösissä kisaavat Suvi Pitkänen, Amanda Harkimo, Katrie Daler, Laura Ahola, Tia Kiuru, Sanna Suutari, Johanna Pulkkinen, Marianne Kallio, Tiina Jylhä ja Alisa Ranta-aho.

Kolmas kausi on herättänyt runsaasti kohua jo ennen sarjan alkua.

Viime viikolla Enbuske & Linnanahde Crew’ssa vieraana olleet tähtöset eivät kaikki mahtuneet edes saman katon alle.

Marianne Kallio.­

Marianne Kallion ja Tia Kiurun tulehtuneet välit eivät jääneet epäselväksi naisten vierailun aikana.

Tia Kiuru.­

Kaikki sai alkunsa maaliskuun alussa, kun Kiuru suttasi Kallion naaman Instagram-kuvastaan.

- Hän teki törkeän kunnianloukkauksen netissä minua kohtaan. Kirjoitteli kaikenlaista. Menin poliisille ja tein rikosilmoituksen. Oli niin kova kriisi silloin, etten olisi jaksanut parin vuoden oikeuskäsittelyä, Kallio selitti ohjelmassa. Viidakon tähtöset alkaa Subilla 9.4.2014, klo 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?