Tainola Show: Rakastunut Jenni Banerjee ihailee Marlon Brandoa

rac

Julkaistu:

tainola show
Näyttelijä Jenni Banerjee on hyvin vakaasti asettumassa uuteen kotimaahansa Englantiin.
- Olen rakastunut, hän myöntää Tainola Show'ssa.
Hehkeä näyttelijä Jenni Banerjee, 33, on koko kevään kirurgin roolissa Salatut elämät sarjassa. Hän naurahtaa, että juuri kun hän pääsi asettumaan Lontooseen, tuli pyyntö Suomesta.

- Ajattelin, että miksi ei. Televisiotyö on myös haastavaa ja erittäin mielenkiintoista. Voin matkustaa kahden maan väliä, Jenni sanoo Tainola Show'ssa.

Jenni Banerjee on opiskellut näyttelijäksi muun muassa New Yorkin kuuluisassa Actors Studiossa. Hän kertoo pyrkineensä kursseille siksi, että Marlon Brandokin kävi sen aikoinaan.

- Olen aina ollut Marlon Brandon ihailija ja selvitin, missä hän oli oppinsa hankkinut. Hänen taitonsa näyttelijänä olivat huikeat, Jenni sanoo.

Paljon Suomessa töitä tehnyt Jenni halusi viime vuoden loppupuolella kokeilla siipiään Englannissa. Hän otti matkalaukkunsa ja lensi Englantiin. Nyt hänellä on oma koti Lontoossa.

Jenni Banerjeen elämä on nyt todella mallillaan. Hän tapasi viime vuonna Tukholmassa brittimiehen ja Jenni sanoo kohtaamiseen olleen kohtalokas; pari rakastui.

- Hän on entinen brittisotilas, nykyinen liikemies ja minua kymmenen vuotta vanhempi ja asuu Manchesterissa. Pyrimme olemaan mahdollisimman paljon yhdessä. Sinä hetkenä, kun tapasimme Ruotsissa, oli kuin salama olisi iskenyt, Jenni Banerjee kuvailee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt