Nymfien luoja katsojakilpailusta Mustien leskien ja Satuhäiden kanssa: "Kohtuutonta!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Nymfien luoja katsojakilpailusta Mustien leskien ja Satuhäiden kanssa: "Kohtuutonta!"

Eilen maanantaina oli kilpailu katsojista, kun MTV3:n Nymfit, Nelosen Mustat lesket ja TV2:n Satuhäät esitettiin yhtä aikaa klo 21 alkaen.

Nymfeissä näyttelevät Rebecca Viitala (Kati Ordana), Sara Soulié (Didi Tasson) ja Manuela Bosco (Nadia Rapaccini).­

25.3.2014 7:21

Nymfit-sarjan luoja Miikko Oikkonen kokee Nymfien, Mustien leskien ja Satuhäiden saman esitysajan harmilliseksi. - Suomessa tämän tasoista draamaa tehdään hyvin, hyvin vähän. On jopa kohtuutonta tavallista tv-katsojaa kohtaan, että ohjelmat tulevat samaan aikaan, Oikkonen sanoo.

Nymfit on Miikko Oikkosen luoma.­

- Mutta hieman pahoittelen kaikkien tv-katsojien puolesta. Toivottavasti ihmisillä on joitain nauhoittavia välineitä kotonaan, Oikkonen sanoo.

Fantasiasarja ammentaa Kreikan mytologiasta.

Heti sarjan alkajaisiksi teinityttö Didi (Sara Soulié) rakastelee poikaystävänsä hengiltä ja saakin sitten kuulla olevansa nymfi eli luonnonhengetär. Ihmisille ihanat nymfit ovat vastustamattomia, mutta hengenvaarallisia rakastettuja. Nymfit taas tarvitsevat aina täydenkuun aikaan uuden rakastajan pysyäkseen itse hengissä.

Didi saa kertaheitolla unohtaa naiseksi kasvamisen ja entisen elämänsä. Oppaikseen nymfiyteen hän saa kanssasiskot Katin ( Rebecca Viitala) ja Nadian (Manuela Bosco). Poliisin lisäksi kaunotarten kannoilla ovat miespuoliset luonnonhenget satyyrit.

Lue tiistain Ilta-Sanomista, miten MTV3:n ohjelmajohtaja, Nelosen kanavapäällikkö ja TV2:n ohjelmapäällikkö vastaavat tilanteeseen.

Katsoitko Nymfejä eilen? Mitä mieltä olet?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?