Manageri: Kaikkien suomalaisten pitäisi olla ylpeitä Sarasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Manageri: Kaikkien suomalaisten pitäisi olla ylpeitä Sarasta

Suomen tämän hetken tunnetuimmalla YouTube-ilmiöllä on kaikki ovet avoinna maailmalle.

24.3.2014 21:05 | Päivitetty 25.3.2014 7:41

Muutamassa viikossa tunnetuksi ja suosituksi ympäri maailman noussut Sara Maria Forsberg, 19, lentää viimeistään lauantaina Los Angelesiin.

Siellä häntä odottaa paitsi parisenkymmentä työneuvottelua myös esiintyminen huippusuositun juontajan, koomikon Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

- Ura on mennyt hienosti eteenpäin, mutta silti mihinkään ei ole vielä lähdetty mukaan. Meillä on työsopimus vähän parempaan mainosduuniin, joka olisi heidän puoleltaan jo varma. Sopimus sallisi myös tehdä musiikkia, mitä hän haluaa kovasti tehdä. Meillä on 5. päivään aikaa katsoa sopimusta, kertoo Sara Marian eno ja manageri Johannes Ylinen.

Sara Maria ei ole kuitenkaan vielä allekirjoittanut sopimusta.

- Muutama samanhenkinen on vielä neuvottelussa. Mainospaikka tekee tv-show’ta ja digimainoksia. Yritysten markkinointia on siirretty jenkeissä paljon verkkoon. Lafka tekee myös komediaa ja telkkaria, missä he olisivat kiinnostuneita käyttämään Saraa.

Ylisen mukaan myös amerikkalaiset levy-yhtiöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Sara Mariaa kohtaan.

- Sarassa on talenttia – ei se ole vain yksi video, jossa puhuttiin siansaksaa. Nyt alkaa olla kaikkea muutakin. Sara Mariasta tulee luultavasti hänen artistinimensä, Ylinen toteaa ja jatkaa:

- Meidän kaikkien tässä maassa pitäisi olla ylpeitä Sarasta. Kaikenlaista kommentointia tullut, mutta jos jollakulla on mahdollisuus elämässä pärjätä niillä lahjoilla, joita on saanut, siitä pitäisi iloita.

Vielä ensi torstaina Sara Marialla on Helsingissä neuvottelu elokuvaroolista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?