Kimin ja Kanyen Vogue-kannelle täystyrmäys

Kim Kardashianin ja Kanye Westin Vogue-kansi aiheuttaa närää muotiraamatun lukijoissa.

23.3.2014 14:40 | Päivitetty 23.3.2014 14:46

Kim Kardashian ja Kanye West komeilevat yhdysvaltain Voguen tuoreimman numeron kannessa.

Cover shoot for @VogueMagazine , #AnnaWintour with @KanyeWest & @KimKardashian: http://t.co/C5cBRc19UA pic.twitter.com/lLsU1MzWze — Annie Leibovitz (@annieleibovitz) 21. maaliskuuta 2014

Kansi on herättänyt runsaasti keskustelua, eivätkä kaikki lehden lukijat ymmärrä päätoimittaja Anna Wintourin päätöstä laittaa kaksikko kanteen.

Lukijoiden mielestä tosi-tv:stä tutulla Kim Kardashianilla ei ole asiaa maailman arvostetuimman muotilehden kanteen ja lukijat uhkaavat boikotoida lehteä tulevaisuudessa.

- No niin, taidanpa lopettaa Voguen tilaamisen. Kuka on mukana, näyttelijätär Sarah Michelle Gellar ilmoitti Twitterissä pian kannen julkistamisen jälkeen, ja sai runsaasti kannatusta muilta tuohtuneilta Vogue-faneilta.

Näyttelijätär Sarah Michelle Gellar ei ole Kim ja Kanye -fani.

Kiistellystä kansikuvasta on tullut sosiaalisessa mediassa jättihitti ja siitä on tehty rajua pilkkaa.

Näyttelijät Seth Rogen ja James Franco ovat aiemminkin pilailleet Kardashianin ja Westin kustannuksella, ja julkaisivat Twitterissä oman versionsa Voguen kannesta.

It had to be done: pic.twitter.com/EXH2NJI3m9 — Seth Rogen (@Sethrogen) 22. maaliskuuta 2014

Ovatpa supersuositun The Muppets-lastenohjelman Kermit ja Miss Piggykin tehneet oman Kardashianin ja Westin innoittaman Vogue-kantensa.

"Vague" brings you Kermiggy, the #UniversesMostTalkedAboutCouple pic.twitter.com/RhIuKFz34Y — The Muppets (@TheMuppets) 21. maaliskuuta 2014

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?