Jani Sievisen hurja painonpudotus - katso kuva! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jani Sievisen hurja painonpudotus - katso kuva!

Entinen huippu-uimari Jani Sievinen on puolen vuoden aikaan karistanut miltei toistakymmentä kiloa varreltaan.

Sievinen kuvattuna vuonna 2012. Vielä pari vuotta sitten vaaan lukema näytti aivan eli lukuja kuin nyt.­

31.1.2014 17:12

Viime  kesänä entinen huippu-uimari Jani Sievinen, 39, päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja pistää ruokailutottumuksensa remonttiin.

Jani Sievinen sanoo ruoan maistuneen entiseen tahtiin, vaikka uintiura oli loppunut jo vuosia sitten. Kilot pääsivät salakavalasti kertymään ja lopulta peilistä tuijotti yli 20 kiloa painavampi mies.

- Täytän tänä vuonna 40 vuotta ja kesällä ajattelin, että elimistöni on kohdellut mua koko elämäni ajan niin hyvin, että halusin antaa sille lahjan, Sievinen kertoo IS:lle.

- Kun lopetin uintiuran joulukuussa 2006, painoin 85 kiloa. Viime keväänä painoin 101 kiloa, mutta saattoi painoa olla kesän jälkeen enemmänkin.

Kiloja entiseltä huippu-urheilijalta on tippunut jo 16.

Jani Sievinen ja Mari-vaimo kuvattuna Urheilugaalassa 14.1. Kiloja Sievinen on karistanu jo 16.­

- Mun tavoitteena oli päästä samoihin mittoihin kun olin uran lopettamisen aikaan ja se tavoite täyttyi. Olen hyvin tyytyväinen siitä.

Sievinen nimeää ruokailutottumuksensa olleen suurin syy painonnousuun. Hän luotsaa omaa uimakouluaan lapsille, joten liikunnan määrää Sievinen ei ole painonpudotuksensa aikana lisännyt.

- Aikaisemmin olen syönyt samalla tavalla kun uinti-uran aikana, eli syönyt paljon. Ruokavalion vaikutus painonpudotukseen on 90% ja liikunnan merkitys laihduttamiseen on loppujen lopuksi aika pieni, Sievinen kuvailee.

Kilot lähtivät karisemaan Sievisen itse kehittämällä dieetillä, josta hän ei vielä halua paljastaa tarkempia yksityiskohtia

- En halua vielä paljastaa dieettiäni, mutta sanotaanko etten ole kieltänyt itseltäni mitään ruokaa, kyllä mä haluan nauttia elämästä.

Jos kuva ei näy selaimellasi niin sen voi katsoa täältä.

julkaisu käyttäjältä Jani Sievinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?