Tomi Björckin arvoautoon murtauduttiin: "Varkaasta hyvät tunnusmerkit" - Viihde - Ilta-Sanomat

Tomi Björckin arvoautoon murtauduttiin: "Varkaasta hyvät tunnusmerkit"

Juuri neljännen ravintolansa Helsinkiin avanneella Tomi Björckillä oli tänään huonoa onnea matkassa.

Huippukokki Tomi Björkiä kohtasi ikävä yllätys lounastauon päätteeksi.­

18.3.2014 16:47

Tomi Björck oli tänään tiistaina pikalounaalla ystävänsä kanssa Helsingin keskustassa, kun hänen arvoautoonsa murtauduttiin. Björck julkaisi rikkoutuneesta autonikkunasta kuvan Facebookissa.

- Pysähdyin kaverin kanssa kahdeksikymmeneksi minuutiksi lounaalle, ja siinä välissä joku tyyppi oli ehtinyt murtautua autooni, Björck kertoo IS:lle.

  Post by Tomi Björck.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

- Puhelin oli lounaan ajan äänettömällä, ja siinä välissä minua oli jo yritetty kovasti tavoittaa. Kun saavuin autolle, poliisit olivat jo paikalla.

Tilanteella oli useampia silminnäkijöitä, ja yksi heistä yritti ajaa murtomiestä takaa.

- Tällä autoon murtautuneella kaverilla oli kaiketi niin sanotusti "vauhti päällä" eli hän taisi olla jonkun aineen vaikutuksen alaisena, Björck kertaa tapahtumia.

- Itse en nähnyt miestä, mutta hänestä saatiin hyvät tuntomerkit. Hän pakeni paikalta Tarzanina kiipeilemään jotain seiniä pitkin.

Björckin Mercedes ML350 -mallinen auto menee nyt huoltoon, mutta hyvät vakuutukset kattavat suurimman osan huollosta.

- Lasi oli vedetty tuusannuuskaksi ja koko etuoven joutuu varmaan repimään auki. Etupenkki oli myös hurjan näköinen, kun lasinsirpaleet olivat pitkin autoa ja verta oli auton sisällä.

Varas ehti anastaa Björckin kaverin tietokoneen, mutta muuta varas ei ehtinyt ottaa mukaansa, sillä varashälytin säikytti murtomiehen nopeasti tiehensä.

- Läppärillä oli tärkeää infoa, valokuvia ja reseptejä. Kaverini oli siitä aika hajalla, Björck kertoo.

- Muutoin varas oli vähän huono bisnesmies, sillä takapenkillä oli pari arvoviiniä. Ne olisivat olleet paljon arvokkaammat kuin se läppäri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?