Jäikö Lost –tv-sarjan loppu vaivaamaan? – käsikirjoittajat vastaavat vihdoinkin - Viihde - Ilta-Sanomat

Jäikö Lost –tv-sarjan loppu vaivaamaan? – käsikirjoittajat vastaavat vihdoinkin

Lost -tv-sarjan ensi-illasta tulee kuluneeksi 10 vuotta. Sarjan luojat Damon Lindelof ja Carlton Cuse astuivat fanien eteen, ja vastasivat kahteen eniten puhuttaneeseen kysymykseen.

17.3.2014 13:57

Olivatko lento-onnettomuudesta selvinneet hahmot oikeasti kuolleita koko ajan?

- Ei, ei, ei. He eivät olleet kuolleita, Carlton Cuse vastasi E! Onlinen mukaan.

Hän lisäsi, että sarjan fanit saattoivat luulla hahmojen olleen kuolleita koko ajan, koska tv-sarjan päättänyt kohtaus saattoi viitata sellaiseen tulkintaan.

- Hahmot todellakin selvityivät lento-onnettomuudesta, ja olivat saarella. Sarjan viimeinen kohtaus? Jep, he olivat kaikki kuolleita, kun he tapasivat toisensa kirkossa viimeisessä kohtauksessa, Cuse paljasti.

Mistä loppukohtauksessa sitten oli kyse?

- Vaikka olimme jo alussa päättäneet, että Lost kertoo saarelle haaksirikkoutuneista ihmisistä, se kertoi myös ihmisistä, jotka ovat eksyksissä, ja etsivät elämänsä tarkoitusta ja suuntaa, Cuse selitti.

- Ja sen takia ajattelimme, että loppuratkaisun tulee olla hyvin henkinen. Sellainen, joka kertoo kohtalosta. Keskustelimme pitkään sarjamme luonteesta, ja päätimme Lostin tarvitsevan jotain, mikä kertoo siitä, että olemme täällä auttamassa toisiamme.

- Katsojat tulkitsivat, että  saarelle haaksirikkoutuneet olivat joutuneet kadotukseen, ja me väitimme aina vastaan, Damon Lindelof kertoi.

- Sarjassa olikin paljon mysteerejä. Me yritimme kuitenkin vastata maailman suurimpaan mysteeriin: mikä on elämän tarkoitus, ja mitä ihmiselle tapahtuu, kun hän kuolee, Lindelof lisäsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?