House of Cards -tähti kieltäytyi roolista - "Vain tv-sarja"

Julkaistu:

House of Cards -näyttelijä Robin Wright kertoo Aftonbladetin haastattelussa työstään jättimenestyksen saavuttaneessa sarjassa.
Robin Wright paljasti torjuneensa ensin roolin House of Cardsin Claire Underwoodina, poliitikko Francis J. Underwoodin (Kevin Spacey) vaimona, koska ajatteli sen olevan vain tv-rooli, askel taaksepäin uralla.

Wright antoi kuitenkin tutun tuottajan, elokuvaohjaaja David Fincherin puhua itsensä ympäri. Wright tunsi ohjaajan, sillä muutama vuosi sitten he työskentelivät yhdessä Stieg Larssonin dekkariin perustuvassa elokuvassa The Girl With the Dragon Tattoo.

- Ja olinko iloinen siitä! Olin katsonut vähän nykytelevisiota, enkä tiennyt, että ne sarjat ovat parempia kuin Hollywoodin pitkät elokuvat. Mielestäni kausi sarjaamme on kuin 13-tuntinen hyvä elokuva, Wright sanoi.

Wright voitti roolistaan Golden Globen tammikuussa ja sai Emmy-ehdokkuuden.

Uuteen kauteen hän on päässyt ohjaamaan yhden jakson.

Wright kertoi haastattelussa myös, millainen työtapa sarjan tekijätiimillä on.

- Meillä on niin kauhean kivaa töissä. En ole ikinä aikaisemmin työskennellyt siten. Kuvausten jälkeen iltaisin me näyttelijät istumme tuottajien David Fincherin ja Beau Willimonin kanssa ja heittelemme ideoita ja repliikkejä toisillemme.

- Menen nukkumaan kello 23, ja kello kuusi aamulla Beau on kirjoittanut mahtavan uuden tarinan uusilla repliikeillä. Se on ihana tapa työskennellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt