Satuhäät: Morsiamen polttarituttava tulee kuokkimaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Satuhäät: Morsiamen polttarituttava tulee kuokkimaan

Ensi maanantain Satuhäät-jaksossa hääjuhliin tulee kuokkimaan morsiamen polttarituttava.

5.3.2014 16:55

Ensi maanantain Satuhäät -jaksossa vihitään lappilaiset Miia Pokka, 21, ja Rami Kvist, 20. Vihkiminen on Ylitornion kirkossa, hääjuhlaa vietetään Aavasaksan Kisan majalla.

Juhlaan saadaan yllätysmomentti, kun Aavasaksan juhlapaikalle saapuu nuori mies lippiksessä ja aurinkolaseissa. ”Runomies” on ajanut tilataksilla satoja kilometrejä, Tampereelta asti.

- Me tultiin tänne tekeen maailmasta parempi paikka. Tultiin lausumaan yksi runo, runomies perustelee elettään.

Morsian Miia on teosta ällistynyt ja myös hieman kiusaantunut. Käy ilmi, että hän on tavannut miehen Rovaniemellä järjestetyissä polttareissaan.

- Sä oot siis koko päivän ajanut taksilla tänne? Miten sä voit muistaa, sä olit umpihumalassa? En edes kertonut että missä, sanoin vain, että Ylitorniolla 13. päivä, Miia päivittelee suureen ääneen.

Runomies kuuntelee morsiamen ripitystä katse maahan painettuna. Myös sulhanen Rami vaikuttaa ensin vaivautuneelta. - No ni, ei mitään. Sehän on hieno ele, lähteä Tampereelta asti käymään, hän kuitenkin naurahtaa.

- Yllätys tämä on kaikille, näköjään, bestman sanoo. Runomies lausuu ensimmäisen runon juhlapaikan terassilla, toisen tanssilattialla seisoen. Molemmat käsittelevät rakkautta. Hän saa aplodit vierailta, ja mukana taputtavat myös päätään puisteleva morsian ja naureskeleva sulhanen.

Sitten mies nousee taksiin ja lähtee, ilmeisesti takaisin Pirkanmaalle. Miia ja Rami vihittiin kesällä 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?