Illalla televisiossa: Farmissa teurastetaan possu, ei herkille katsojille!

Julkaistu: , Päivitetty:

tv-tärpit
Farmi-realityssä nähdään tänään ennakkoon kohauttanut teurastusjakso.
Farmi, Nelonen klo 19.00
Kun Nelosen Farmi alkoi, eläinten kohtelu ja teurastaminen sarjassa herätti keskustelua. Tämäniltaisessa jaksossa farmilaiset ovat päättäneet, että suurin porsas teurastetaan. Etukäteen heitä mietityttää, kuinka paljon sika vinkuu tai huutaa. Isäntä Marko päättää, että jos joku ei halua teurastusta katsoa, hänen ei ole pakko. Teurastus herättää farmilla myös kipakkaa kommentointia "murhamiehistä" ja "kaksinaismoralismista". Koska kukaan farmilla olijoista ei ole sikaa aiemmin teurastanut, paikalle saapuu ammattiteurastaja. Teurastaja varoittaa, että eläin potkii ja sitä voi olla vaikea pitää paikoillaan. Tällä kertaa eläimen lopettaminen sujuu kuitenkin rauhallisemmin kuin lampaan teurastus aiemmin.

- Tällä kertaa oli ihan fiksusti hoidettu teurastus. Siellä eivät kaikki olleet säheltämässä eikä kaikkien ollut pakko sitä mennä katsomaan, arvioi Jenni, joka Sinin kanssa keskittyi juuston valmistukseen ja muihin askareisiin.

Herkille katsojille teurastusta seuraava sian ruhon käsittely voi olla vastenmielistä katsottavaa.

The Voice of USA, Jim klo 19.30
Kaudella on mukana kaksi kovan luokan tuomaria: kolumbialainen supertähti Shakira ja yhdysvaltalainen R&B-artisti Usher. Heidän lisäkseen tuomarituoleihin istahtavat kokeneet ja ohjelmassa alusta alkaen mukana olleet Adam Levine ja Blake Shelton.

Suomen huutokauppakeisari, Jim klo 21.00 
Sarja jatkuu toisen tuotantokauden uusilla jaksoilla. Nyt huutokauppakeisari Aki saa apua assistentti Kirsiltä, joka bongaa Helsingistä kiinnostavia löytöjä.

Rakkautta ennen auringonlaskua, Ava klo 21.00
Romanttisen elokuvatrilogian toinen teos on itsenäinen jatko-osa Rakkautta ennen aamua -elokuvalle, joka Avalla nähtiin viikko sitten. Jesse (Ethan Hawke) ja Celine (Julie Delpy) kohtaavat nyt sattumalta uudestaan yhdeksän vuotta myöhemmin Pariisissa.

Jäämeri 30 päivässä, Teema klo 21.00

Ville Haapasalon 30 päivän matka päättyy. Viimeisessä jaksossa näyttelijä osallistuu mursun metsästykseen ja maistaa valasta Tshukotkassa.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,50€ + Ilta-Sanomien hinta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt