"Otitko mallia Apinoiden planeetasta?" Kenellä julkkismiehellä on hassuimmat hiukset? - Viihde - Ilta-Sanomat

"Otitko mallia Apinoiden planeetasta?" Kenellä julkkismiehellä on hassuimmat hiukset?

Donald Trump saa kuulla jatkuvasti piikittelyä hiuksistaan, mutta on niitä muitakin julkkismiehiä, joilla ei tukka ole oikein ojennuksessa.

Donald Trump.­

5.3.2014 13:13

Tai Simon Cowellin tapauksessa kyse on pikemminkin siitä, että tukka on liian ojennuksessa.

IS listasi hullunkurisimmat hiukset suuresta maailmasta. Äänestä suosikkihiuskuontalosi ja muista kertoa kommenttikentässä lisää vaihtoehtoja julkkismiehistä, joiden pitäisi miettiä hiuksiaan kahteen kertaan.

1. Donald Trump

Bisnesmoguli sai kuulla Roast-komediasarjassa varsin mojovia heittoja haituvahiuksistaan, mutta on miehellä itseironiaakin.

"Mikä ero on Donald Trumpin hiuksilla ja märällä pesukarhulla? Märällä pesukarhulla ei ole seitsemää miljardia dollaria pankissa!", Trump letkautti hiustyylistään, jota on tunnetusti suosinut vuosikymmeniä.

2. Gene Simmons

KISS-basisti-laulajan musta hiuskuontalo näyttää lähinnä päähän liimatulta kasalta, joka pysyy paikoillaan alati liikkumattomana ja muuttumattomana, vaikka kuinka kovassa myrskyssä.

Gene Simmons.­

Roast-sarjassa Lisa Lampanelli katsoi Simmonsin tukkaa ja kysyi mieheltä suoraan, onko tämä mahdollisesti ottanut mallia siihen kaapeli-tv:ltä tulleesta Apinoiden planeetasta.

- Mulla on hassunnäköinen tukka ja kauniit kasvot, on Simmons itse kuvaillut ulkonäköään Classic Rock -lehdelle.

Gene Simmons viime kesänä Helsingissä.­

3. Simon Cowell

Simon Cowellin hiuksille on perustettu jopa Facebook-sivut.

Hiukset ovat aina prikulleen samassa järjestyksessä ja ojennuksessa. Yhtä fanaattisesti musiikki- ja tv-tuottaja suhtautuu t-paitoihinsa.

Simon Cowell on alkanut harmaantua.­

- Tiedän hänen hiustensa salaisuuden. Hän kumartuu eteenpäin ja föönaa tukkansa. Hän tekee sen joka kerta. Keskikohta menee aina oikein. En ole koskaan nähnyt hänen käyttävän kampaa saadakseen sen haluamallaan tavalla. Se vain laskeutuu niin, Cowellin entinen tuomarikollega X Factorista, Demi Lovato, on paljastanut.

4. Howard Stern

Talent USA -tuomarina ja radiojuontajana työskentelevää Howard Sterniä on syytetty peruukin käyttämisestä.

Howard Stern tutussa kiharapehkossaan.­

- Hiukseni ovat aidot, en värjää niitä, käkkäräpää on puolustautunut ja sanonut, ettei viitsi tehdä hiuksilleen koskaan mitään, koska joutuu aamuisin liian aikaisin töihin.

Viime tammikuussa Mel B juorusi Sternin kampaajan kihartavan tämän jokaisen suortuvan, joten se siitä aidosta kiharapehkosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?