Illalla televisiossa: Näin kokataan kuuluisa avokadopasta oikeaoppisesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Näin kokataan kuuluisa avokadopasta oikeaoppisesti

Hanna ja Alexander Gullichsen valmistavat hittipastan.

Alexander ja Hanna Gullichsen näyttävät, miten syntyy suosittu avokadopasta.­

17.2.2014 7:00 | Päivitetty 17.2.2014 15:35

Meidän safkaa, Ava klo 21.00 Kokki Alexander Gullichsenin kokkaama maukas avokadopasta sai Hanna Gullichsenin melkein kyyneliin, kun hän maistoi miehensä valmistaa annosta ensimmäisen kerran. Helsinkiläinen pariskunta jakoi herkkureseptinsä kaikelle kansalle Safkaa-kirjassaan, joka ilmestyi syksyllä 2012. Resepti kopioitiin nettiin, jossa se levisi salaman lailla, ja tänään suosikkipasta valmistetaan Meidän safkaa -ohjelmassa.

Jos et ole hittipastan kokkausta vielä kokeillut, Gullichsenit rohkaisevat, että annos on helppo valmistaa, kuten muutkin heidän ohjelmansa ruoat.

- Ideana on tehdä sellaista ruokaa, mitä itsekin teemme. Haluamme näyttää, että hyvää ruokaa on pirun helppo tehdä, Alexander kertoi Tv-lehdelle.

Hanna taas lupasi, ettei tämän ruokaohjelman ohjeiden noudattaminen vaadi erityistaitoja.

- Riittää, että osaa käydä kaupassa!

Avokadopastan lisäksi tämäniltaisessa jaksossa kokataan toistakin ikisuosikkia: possukastiketta perunamuusilla ja rapsakoilla mummon kurkuilla.

Ilmiantaja!, Sub klo 21.00 Steven Soderberghin ohjaama tosipohjainen rikoskomedia kertoo amerikkalaisesta ilmiantajasta (Matt Damon), joka ryhtyy yhteistyöhön FBI:n kanssa. Valokuvan voimaa, Teema klo 21.00 Veljekset Franz ja Kim erotettiin lapsina toisistaan, ja myöhemmin heitä yhdistivät päihteet ja rikokset. Nyt voimauttava valokuvaus vie veljet etsimään uutta yhteyttä Malagan maisemissa. 5D: Totuus Pamela Andersonista, TV5 klo 23.10 Suomensukuinen Hollywood-tähti Pamela Anderson valittiin jo nuorena väkijoukon keskeltä malliksi.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,50€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?