Illalla televisiossa: Maajussi-Paula laittaisi Raunon laihdutuskuurille - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Maajussi-Paula laittaisi Raunon laihdutuskuurille

Maajussit pistävät puolisoehdokkaansa maatilan töihin.

Rauno, Pekka ja Veikko viettävät maatilaviikkoa Paulan luona.­

13.2.2014 7:00 | Päivitetty 13.2.2014 14:53

Maajussille morsian, MTV3 klo 20.05 Maatilaviikolle kutsutut puolisoehdokkaat tutustuvat maatilan töihin. Paula laatii liitutaululle työlistan ennen kuin käy herättämässä miehet. Raunon pötkötellessä sängyssä hän raottaa peittoa, taputtelee sulhaskokelaan vatsaa ja sanoo, että laittaisi tämän laihdutuskuurille. Christianin maatilalla morsianehdokkaat ovat toipuneet järkytyksestä, kun tilalle tulikin yllättäen kolmanneksi vieraaksi Veronica. Jonnan chihuahua Minni saapuu vaaleanpunaisessa takissaan tilalle emäntänsä tueksi. Viljan tilalla miehet tekevät vanhassa hirsitalossa purkutöitä, ja Tuomas laittaa emäntäehdokkaat ajamaan traktoria.

Kuningaskuluttaja, TV1 klo 20.00 Mikä älykännykän korjauksessa maksaa? Puhelimissa on eroja, niin myös yleisimpien korjausten hinnoissa.

Kino Suomi: Niskavuori, Teema klo 21.50 Hella Wuolijoen näytelmiin Niskavuoren naiset ja Niskavuoren leipä perustuvassa Matti Kassilan elokuvassa Marttansa kanssa naimisissa oleva Niskavuoren Aarne (Esko Salminen) rakastuu intohimoisesti nuoreen opettajaan, Ilonaan (Satu Silvo).

Sarasvuo, Nelonen klo 22.00 Jari Sarasvuon talk show palaa ruutuun tauon jälkeen.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,50€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?