Duudson-Jukka mukana Jackass-tähden todella julmassa pilassa Hollywoodissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Duudson-Jukka mukana Jackass-tähden todella julmassa pilassa Hollywoodissa

Duudson-nelikko viettää parhaillaan aikaa Los Angelesissa.

Duudsonit ja Steve-O ovat temppuilleet yhdessä myös Suomessa. Kuva vuodelta 2008.­

13.2.2014 11:20

Viihdesivusto TMZ kertoo Jackass-tähti Steve-O:n järjestäneet ilkeän pilan ravintolan asiakkaille keskellä kirkasta päivää Hollywoodissa.

Sivuston mukaan Steve-O sekä kolme hänen ystäväänsä teeskentelivät saavansa yhtäaikaisen sairaskohtauksen West Hollywoodissa sijaitsevan kahvilan terassilla tiistaina.

TMZ on lisännyt sivuilleen tapauksesta kahvilan asiakkaan kuvaaman videon, jossa sivullinen yrittää ravistella maahan kaatunutta ja kouristelevaa vaaleaa miestä.

Tarkemmin katsottuna maassa makaava mies on Duudsonien Jukka Hildén.

Asian voi varmistaa vaikkapa Hildénin Instagram-tililtä, jonne hän on ladannut kuvia matkalta. Yhdessä kuvassa Hildénillä on päällään sama t-paita ja keltainen rannekoru kuin maassa makaavalla miehellä. Kuvassa Hildénin kanssa on myös toinen entinen Jackass-tähti Chris Pontius.

Instagram-kuvien perusteella koko neljän Duudsonin porukka on parhaillaan Kaliforniassa.

TMZ:n videolla kuuluu, kuinka ihmiset päivittelevät kolmen henkilön yhtä aikaa saamaa kohtausta ja epäilevät miesten olevan huumeiden vaikutuksen alaisena. Sivullinen ravistelee ja taputtelee tajuttomalta näyttävän Hildénin selkää.

Tiedossa ei ole keitä kaksi muuta kohtausta esittänyttä miestä olivat. Steve-O itse sen sijaan kulkee kameran ohi hymyillen.

Paikalle saapuu myös ambulanssi ja poliisi, mutta pian selviää kyseessä olleen vain pila.

- He tärisivät, kouristelivat ja heidän suustaan tuli vaahtoa. Se oli todella pelottavaa. Lopulta he kuitenkin sanoivat, että kyseessä oli sosiaalinen koe. Sitten he halasivat kaikkia ja juoksivat pois, Hildéniä videolla ravistellut mies kertoo.

Steve-O on tehnyt vastaavia temppuja ennenkin. Hän on muun muassa ladannut Instagram-tililleen videon, jossa hän kaataa päälleen tekoverta ja makaa kadulla veren peittämänä, kunnes joku tulee auttamaan.

Voit katsoa videon TMZ:n sivuilta tästä linkistä.

Jukka Hildén on lisännyt Instagram-tililleen muun muassa tämän kuvan, jossa hänellä on päällään sama t-paita ja rannekoru kuin TMZ:n videolla makaavalla henkilöllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?