Lehtiväite: Siskopuoli syytti Julia Robertsia itsemurhastaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehtiväite: Siskopuoli syytti Julia Robertsia itsemurhastaan

Julia Robertsin siskopuoli löydettiin kuolleena sunnuntaina.

12.2.2014 13:19

Pretty Woman -näyttelijä Julia Robertsin siskopuoli Nancy Motesin kerrotaan jättäneen viisisivuisen itsemurhaviestin, jossa hän käy läpi ongelmaisia perhesuhteitaan.

Nancy Motesin, 37, aviomies löysi tämän kuolleena kylpyammeesta sunnuntaina. Daily Mailin mukaan kuolinsyyksi epäillään lääkkeiden yliannostusta.

New York Daily Newsin mukaan kirjeen kolme ensimmäistä sivua käsittelee Robertsia, ja sitä, kuinka näyttelijä ajoi tämän epätoivoon eristämällä hänet perheestään.

Motesin kerrotaan syyttävän Robertsia siitä, että tämä ei ole antanut hänen tavata heidän yhteistä äitiään Betty Louta.

Lisäksi Motes väittää Robertsin olleen hänelle aina ilkeä ja kommentoineen hänen ulkonäköään ivallisesti. Motes antoi viime elokuussa haastattelun, jossa hän kertoi Robertsin pilkanneen häntä muun muassa ylipainonsa takia.

Motes julkaisi muutama viikko ennen kuolemaansa myös useita Twitter-viestejä, joissa hän haukkui Robertsia.

-"Siskoni" sanoi, että kaikkien ystäviensä ja faniensa lisäksi hän ei tarvitse enempää rakkautta. Ihan vain, jotta tiedätte, "Amerikan sydänkäpynen" on narttu, Motes twiittasi tammikuun lopussa.

- Haluatko olla jonkun näin julman ihmisen fani? Hän ei ole edes kovin hyvä näyttelijä. Oletko iloinen, että petit minut?, Motes twiittasi vielä, mutta poisti lopulta molemmat viestit.

Roberts on perunut useita esiintymisiä siskopuolensa kuoleman jälkeen ollakseen perheensä kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?