Esiintymispalkkiot saamatta – Marita Taavitsainen menetti kymmeniä tuhansia euroja - Viihde - Ilta-Sanomat

Esiintymispalkkiot saamatta – Taavitsainen menetti kymmeniä tuhansia euroja

Marita Taavitsainen kertoi sunnuntaina Facebookissa, että häneltä on jäänyt saamatta huomattava summa esiintymispalkkioita. 

Marita Taavitsaiselta on jäänyt saamatta huomattava summa esiintymispalkkioita.­

11.2.2014 6:00

-Entinen ohjelmatoimisto päätti pistää pillit pussiin ja jättää millin mummon markoissa maksamatta tehtyjä keikkoja, Marita Taavitsainen purki tuntojaan sosiaalisessa mediassa.

-Viisi vuotta sitten selvisi, että rahaa ei ole, Taavitsainen lisäsi Ilta-Sanomille maanantaina Helsinki City Runin infotilaisuudessa.

-Silloin aikoinaan tehtiin maksusuunnitelma, mutta ehdin saada vain 9000 euroa omiani pois, kun toimisto laittoi pillit pussiin.

Taavitsainen toimi yrittäjänä, joten entinen ohjelmatoimisto on velkaa vain hänelle. Bändi on keikkapalkkionsa saanut. Saatavia on Taavitsaisen mukaan edelleen lähes 150000 euroa.

-Ainahan sitä sen hetkiseen työyhteisöönsä luottaa, enkä koskaan uskonut, että minulle voisi käydä näin, Taavitsainen pyöritti päätään.

Vaikka Taavitsainen on laittanut lakimiehiäkin asialle, vanhat saatavat saattavat jäädä kokonaan saamatta. Taavitsainen ei usko, että hänen entisellä ohjelmatoimistollaan on enää minkäänlaisia toimintaedellytyksiä.

-Ei näitä asioita voi alkaa liikaa murehtimaan. Olen jo viisi vuotta elänyt ilman niitä rahoja, eli kyllä tässä jotenkin selvitään. Paljon tuli kuitenkin tehtyä töitä ilman palkkiota, Taavitsainen harmitteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?