Viihde

Simon Cowell lähti - X Factor USA lopetti

Julkaistu:

X Factor USA -ohjelma laittoi pillit pussiin sen jälkeen kun Cowell ilmoitti tuomaroivansa ainoastaan ohjelman brittiversiossa.
Ehkä syynä oli esikoisen lähestyvä syntymä tai päätös jättää uppoava laiva. Terävästä kielestään tunnettu brittituomari Simon Cowell päätti joka tapauksessa, että rapakon taakse ravaaminen sai riittää. Hän siirtyisi tuomaroimaan X Factor -formaatin brittiversiota, joka kärsi katsojakadosta.

Sama vaiva oli myös ohjelman Yhdysvaltain-serkulla. X Factor USA -ohjelman katsojaluvut ovat kolmessa vuodessa romahtaneet 12 miljoonasta kuuteen miljoonaan. Cowellin ilmoitettua lähdöstään ohjelmaa esittänyt Fox-kanava ilmoitti lopettavansa koko show'n.

- Kiitos tuesta ja yhdessä kokemastamme hauskasta ajasta. Se ei unohdu koskaan. Löysimme mielettömiä lahjakkuuksia, Cowell kommentoi Foxin ilmoitettua ohjelman lopettamisesta.

Viimeiseksi jääneellä kaudella Cowellin rinnalla tuomaroivat Demi Lovato, Kelly Rowland ja Paulina Rubio.

Tuomarina debytoi toisella kaudella myös Britney Spears, joka osoittautui kuitenkin pettymykseksi. Tähti oli tuomarina vaisu, eikä jatkanut yhtä kautta enempää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt