Exä myönsi sepittäneensä suhdehuhun Elizabeth Hurleystä ja Bill Clintonista - Viihde - Ilta-Sanomat

Exä myönsi sepittäneensä suhdehuhun Hurleystä ja Clintonista

Elizabeth Hurleyn ja Bill Clintonin väitetty romanssi olikin vain Hurleyn ex-poikaystävän mielikuvituksen tuotetta.

6.2.2014 10:24

Elizabeth Hurleyn ex-poikaystävä Tom Sizemore myönsi sepittäneensä tarinan Hurleyn ja presidentti Bill Clintonin suhteesta.

Viihdesivusto RadarOnline uutisoi keskiviikkona brittinäyttelijä Elizabeth Hurleyn ja Yhdysvaltojen ex-presidentin Bill Clintonin väitetystä salasuhteesta.

Hurleyn ex-poikaystävän mukaan näyttelijällä oli 90-luvun lopulla vuoden pituinen suhde Clintonin kanssa.

Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvasta parhaiten tunnettu Sizemore, 52, myönsi melkein tuoreeltaan huhujen tultua julkisuuteen, että tarinoi jutun huumeputkensa aikana.

- Se ei ole totta, Huffington Postin videolähetykseen torstaiaamuna yhytetty Sizemore myönsi ykskantaan.

- En kiellä, ettenkö olisi sanonut tällaisia asioita. En vain muista sanoneeni niitä. Se oli vain mesoamista tyypiltä, jolla on hyvin vakava huumeongelma, hän selitteli ilmeisen vaivautuneena Huffington Postin lähetyksessä.

- Pyydän anteeksi Liziltä ja Clintoneilta ja keiltä tahansa, jotka satuin mainitsemaan.

Huhut lähtivät lentoon, kun Sizemore vihjaili suhteesta videolla, joka julkaistiin tammikuussa. Hän kertoi saattaneensa väitetyn lemmenparin yhteen.

Videolla Sizemore kertoi, että 1990-luvun lopussa Bill Clinton vaatimalla vaati Hurleyn puhelinnumeroa Sotamies Ryanin ensi-illassa Valkoisessa talossa.

- Mikään ei ole totta. En ole koskaan käynyt Valkoisessa talossa enkä koskaan tavannut Bill Clintonia, Sizemore sanoi Huffington Postille.

Huffpost Live -video:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?