Näyttelijätär Golden Globe –palkintogaalasta: Muisti meni! - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätär Golden Globe –palkintogaalasta: Muisti meni!

Parhaan näyttelijättären Golden Globe -patsaalla palkittu Cate Blanchett sanoo nauttineensa illan aikana juhlahumusta vähän turhankin paljon.

Cate Blanchett palkittiin parhaan naisnäyttelijän Golden Globella roolistaan elokuvassa Blue Jasmine. Blanchettia on yksi Oscar-kisan ennakkosuosikeista parhaan naisnäyttelijän palkinnon saajaksi.­

25.1.2014 10:15

Oscar-palkinnon ja useamman Golden Globen urallaan voittanut Cate Blanchett, 44, sanoo nauttivansa palkintogaaloista täysin rinnoin, mutta australialaisnäyttelijättären taannoinen Golden Globe -ilta ei mennyt aivan putkeen.

Juhlahumu vei näyttelijättären mennessään ja drinkkejä tuli kumottua pari liikaa.

- Valitettavasti se kategoria, jossa minä olin ehdolla, palkittiin vasta myöhään illalla ja olin jo vähän hiprakassa. On uskomaton tunne, kun sinun ilmoitetaan voittaneen palkinto, enkä muista koko palkintojen jaosta juuri mitään. Toivottavasti en nolannut itseäni lavalla, Blanchett kertoo Telegraph-lehden haastattelussa.

Blanchett on tunnettu hullunkurisista kiitospuheistaan ja hän hauskuutti yleisöä viime lauantaina järjestetyssä SAG-gaalassa hipelöimällä patsastaan ja vaatimalla lisäaikaa omalle puheelleen.

- 29 sekuntia? Matthew McConaughey kertoili puheessaan avaruudesta, joten luulisi, että minulle liikenee viisi sekuntia lisää, Blanchett nauratti yleisöä kun musiikki ryhtyi soimaan kesken näyttelijättären puheen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?