Backhand Forehand Boom Boom Boom! –Tami veivasi videota yökolmeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Backhand Forehand Boom Boom Boom! –Tami veivasi videota yökolmeen

Juhani Tamminen alias Don Tami vietti hytisyttävän yön jäähallilla.

Tami Tammisesta kuvattiin musiikkivideota Porin Isomäen jäähallissa, taustalla tanssii Heartbeat dancers (Rauman Lukon Cheerleaderit)­

24.1.2014 13:22

- Olimme Porin jäähallissa yökolmeen. Minullehan jäähallit ovat tuttuja paikkoja ja siellä on kylmä. Cheerleadereilla ei ollut paljon mitään päällä, minulla oli Don Tami -setti, joilla erottuisi kyllä kesäjuhlissa. Toisessa otoksessa oli smokki, Juhani Tamminen kertoo.

Teon alla oli video Don Tami feat Spandex – Backhand Forehand Boom Boom Boom -kappaleesta. Eurojytkeen seassa kuullaan Tamin legendaarinen kommentti viime vuoden MM-kisoista ja Kontiolan ilmaveivistä, josta Tamminen teki tunnetuksi tulleen tiivistelmän.

Musiikki soi playbackina, kun videota pistettiin purkkiin kolmen tunnin ajan.

- Istuin Don Tomi  -tuolissa ja hommat pyörivät sen ympärillä. Olisi vielä puuttunut, että minun olisi pitänyt tanssia, vaikka intouduinkin tekemään sitä Tanssii tähtien kanssa -kisassa, jossa tulin viidenneksi.

Tanssi ei ole kuitenkaan Tammiselle taakse jäänyttä elämää, sillä hän oli taannoin Viking Gracen yksivuotisristeilyllä esiintymässä tanssiparinsa Susa Matssonin kanssa.

- Vitsailin vaimolle, että pitäisikö vaihtaa kiekko tanssikenkiin.

Sotshin olympialaisiin tähtäävä kannustuslaulu ja video sopivat Tammiselle, sillä siinä pyörittiin oikealla asian äärellä.

- Jääkiekko on pääasiassa ja siksi suostuin. Voin lähteä mukaan hauskuuksiin, jos se on brändin mukainen.

Tammisen päätä ei palella uuden edessä.

- Voin kokeilla kaikkea uutta, kuten tätä videota ja Tanssii tähtien kanssa -kisaa. Minulla ei ole pelkogeeniä.

Kadotetut yöunet kiekkomaestro kuittaa viimeistään Nizzassa.

- Oli tässä vaiherikas aamu. Nukuin kolme tuntia ja lähdin autonrattiin ja kohti Helsinkiä. Olen pitänyt kaksi luentoa ja aion ottaa kolmeksi tunniksi hotellihuoneen Kalastajatorpalta. Sen jälkeen haen vaimon junalta ja lähdemme lentokoneella Nizzaan, hän kertoo.

Video julkaistaan virallisesti 5. helmikuuta. Se saa ensisoittonsa ISTV:ssä. Edit: Otsikko korjattu 15:03.

Don Tami­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?