Salkkari-Ismon polttarimuisto: Japanilaisturistit luulivat animehahmoksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkari-Ismon polttarimuisto: Japanilaisturistit luulivat animehahmoksi

Esko Kovero joutui Salattujen elämien kuvauksissa hassuun tilanteeseen.

Esko Kovero on näytellyt Salatuissa elämissä alusta saakka.­

22.1.2014 6:55

Suosikkisarja Salatut elämät täyttää 25. tammikuuta viisitoista vuotta. Alkuperäisestä kokoonpanosta on mukana enää Esko Koveron näyttelemä Ismo Laitela.

Ismon hahmolle on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, ettei Esko ole ehtinyt kyllästyä rooliinsa. Joukkoon mahtuu hauskoja muistoja.

- Kuvasimme Esplanadilla Ismon polttareita. Minut oli puettu ampiaispukuun. Siihen paikalle pölähti joukko japanilaisia turisteja, jotka alkoivat kuvata minua. Siinä sitten hassuttelin heille, ja he olivat niin innoissaan, että suunnilleen tärisivät. Sitten aloin kuulla toistuvan anime-sanan. Japanilaiset luulivat, että olivat törmänneet suomalaiseen anime-tähteen! Esko nauraa.

Esko on joutunut todistamaan monien läheisten näyttelijäkollegoiden lähdön sarjasta, viimeisimpänä Jarmo Kosken näyttelemän Seppo Taalasmaan.

- Olisihan Seppo Taalasmaa kiva vielä tavata vaikka jollain autiolla saarella. Ismo ja Seppo olivat kuitenkin sellainen parivaljakko, Esko sanoo.

- Aina kun hyvä ystävä lähtee sarjasta, on tehtävä pieni surutyö. Mutta luojan kiitos siviili on olemassa, niin ystävyys jatkuu.

Lue lisää Esko Koveron ja Peppiä näyttelevän Sara Säkkisen Salkkari-muistoja uudesta IS Tv-lehdestä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?