Salkkareissa tehdään ridget

Julkaistu:

Salatut elämät
Kauniit ja rohkeat -sarjassa Ridgen näyttelijä vaihtui hiljattain, kun Thorsten Kaye korvasi Ronn Mossin. Nyt myös Salatuissa elämissä yhden päähahmon näyttelijä vaihtuu.
Katariina Mäkelän rooliin astuu Jenni Banerjee - yksi sarjan uusista näyttelijöistä. Katariinan rooliin tarvittiin näyttelijä, kun Jasmin Hamid päätti siirtyä uusiin haasteisiin.

- Olen huono televisionkatsoja ja nähnyt Salkkareista aiemmin vain välähdyksiä. Suostuin silti mukaan, sillä on kiva tehdä televisiotöitä ja tämä sopi aikatauluihini, Banerjee kertoo.

Hän sai soiton elo-syyskuussa ja aloitti jo lokakuun puolivälissä Katariinan roolissa.

- Vähän jännitti tehdä hahmoa, jota on näytellyt jo joku muu. Sovimme onneksi tiimin kanssa, että saan tehdä hahmosta omannäköisen tyypin. Se helpotti valtavasti.

Aikoinaan viisi vuotta New Yorkissa asunut ja kaupungissa muun muassa maisterin tutkinnon suorittanut näyttelijä muutti alkusyksystä Englantiin. Välissä hän ehti asua nelisen vuotta Suomessa ja on kirjoittanut käsikirjoitusta. Näyttelijän töitä hän ei hetkeen ole Suomessa tehnyt.

- Minulla on Lontoossa koti ja agentti, joka etsii minulle sopivia rooleja. Olin ehtinyt muuttaa Lontooseen jo ennen kuin sain soiton Salkkareista, mutta nyt käyn tekemässä työt sieltä käsin. Onneksi lentomatka ei ole pitkä ja töitä voidaan aikatauluttaa järkevästi.

Banerjeen hahmo nähdään televisiossa vasta maaliskuun puolivälissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt