Muistatko nämä yllätysnimet? Hekin ovat näytelleet Salkkareissa

Viime viikolla 15 vuotta täyttäneessä Salatut elämät -sarjassa on nähty vuosien varrella lukuisia tuttuja kasvoja. Osa heistä on jo unohtunut.

Hannele Lauri, Mariko Pajalahti, Susanna Indren ja Saija Palin ovat näytelleet Salatuissa elämissä.

20.1.2014 16:00

IS kokosi näyttelijöitä ja tunnettuja suomalaisia, jotka ovat näytelleet vuosien varrella MTV3:n Salatut elämät -sarjassa.

Hannele Lauri Konkarinäyttelijä Hannele Lauri vieraili Salatuissa Elämissä kahden jakson ajan keväällä 2011. Hannele Lauri näytteli sarjassa salaperäistä Korppia.

Mariko Pajalahti Kwan-yhtyeessä paremmin tunnetuksi tullut laulajatar teki pienen roolin Sakuun ihastuneena Virpinä aivan sarjan alkuaikoina.

Mariko Pajalahti vuonna 1999.

Juha Veijonen Häjyt- ja Vares-elokuvista tuttu näyttelijä nähtiin Mikael Salon roolissa keväällä 2012.

Aleksi Sariola Koulukiusaajasta vastuulliseksi yrittäjäksi kasvanut Ken Ojala oli mukana sarjassa vuosina 2001–2005. Sariola on pestinsä jälkeen juontanut muun muassa Buusteri- ja Pientä pintaremonttia -ohjelmia. Hän tekee myös musiikkia taiteilijanimellä Illi.

Aleksi Sariola näytteli Ken Ojalaa Salkkareissa. Kuva vuodelta 2005.

Emmi Parviainen Bulimiaa sairastanutta Annikaa esittänyt, Sanna-Kaisa Palon ja Jussi Parviaisen tytär poistui sarjasta 2007. Myöhemmin Emmi on tehnyt ylistettyjä rooleja teatterissa ja valkokankaalla.

Salatut elämät -näyttelijöitä vuodelta 2005. Eero Tommila (vas.), Julius Pillai, Emmi Parviainen, Sannamaija Pekkarinen ja Tuomas Reunanen.

Susanna Indrén Viime aikoina lukuisissa realitysarjoissa kilpaillut Susanna Indrén tuli monelle ensimmäistä kertaa tutuksi Salkkareiden Jaana Niemisenä, Aamun ja Teemun äitinä. Indrén poistui sarjasta 2004.

Ismo Kallio Veteraaninäyttelijä teki lyhyehkön vierailun sarjan alkuvuosina Markuksen äveriäänä isänä, jonka syrjähypystä myös Aki sai alkunsa.

Inga Sulin Jo 1960-luvulla uransa aloittanut Sulin esitti Markuksen äitiä, joka aloitti suhteen Akin kanssa.

Hanna Kinnunen (o.s. Karjalainen) Karjalainen tuli monille tutuksi voitettuaan Haluatko filmitähdeksi -kilpailuun 2003 ja saatuaan sen myötä pienen roolin Levottomat 3 -elokuvassa. Salkkareiden Sallana hän aloitti 2006. Poistuttuaan sarjasta hän on levyttänyt musiikkia.

Sami Sarjula ja Hanna Kinnunen (o.s. Karjalainen) Salattujen elämien kulisseissa 2008.

Olga Temonen Hiviä kantanutta Nooraa näytellyt Olga poistui sarjasta 2008, mutta teki lyhyen vierailun vielä vuodenvaihteessa 2009 ja 2010. Olga pyörittää nykyisin miehensä Tuukka Temosen kanssa tuotantoyhtiötä, joka on tuottanut muun muassa Olgan juontamaa Olgan kotona -sarjaa.

Olga Temonen vuonna 2008.

Saija Palin Vuoden 1999 Miss Suomen 2. perintöprinsessa ehti ennen vuonna 2008 alkanutta Salkkaripestiään olla mukana muun muassa Onnenpyörässä ja Elixirissä. Sisustussuunnittelija Nina Kanervaa esittänyt Palin jätti sarjan 2009. Hän pyörittää nykyisin omaa keramiikkayritystä.

Saija Palin poistui Salatuista elämistä 2009.

Sami Sarjula Nallekarhumaista Ossia vuodesta 2004 näytellyt Sarjula on tuttu mies myös Scandinavian Hunkseista. Sarjulan yhdeksän vuotta kestänyt pesti päättyi joulukuussa. Nykyisin mies työskentelee autokauppiaana.

Jasper Pääkkönen vuonna 2000.

Jasper Pääkkönen Saku Salinia näytellyt Jasper Pääkkönen on onnistunut nousemaan Salkkaritähdestä yhdeksi Suomen suosituimmista näyttelijöistä. Alusta alkaen, eli vuodesta 1999 mukana ollut Saku lähti Norjaan vuonna 2002.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?