Palkittu suosikkisarja Taivaan tulet loppui - haluaisitko sarjan jatkuvan vielä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Palkittu suosikkisarja loppui - haluaisitko sarjan jatkuvan vielä?

Ylen huippusuositun Taivaan tulet -draamasarjan viimeinen jakso esitettiin 1. tammikuuta 2014.

20.1.2014 14:08

Kemijärvelle sijoittuvaa sarjaa kaavailtiin alun perin vain 12-osaiseksi, mutta suosion myötä siitä tehtiin neljä kautta.

Taivaan tulet keräsi parhaimmiltaan ruudun ääreen yli miljoona katsojaa. Lisäksi sarja palkittiin perjantaina Kultainen Venla -gaalassa kahdella Venlalla. Yleisö äänesti Taivaan tulet parhaaksi tv-ohjelmaksi.

Suosiosta huolimatta sarjalle ei ole luvassa enää jatkoa.

- Se on yksi meidän kausisarjoistamme kuten Metsolat tai Pirunpelto. Niillä on oma kaarensa, alku, keskikohta ja loppu, perustelee Ylen draamaohjelmien tilaaja Olli Tola.

- Me palvelemme yleisöä tekemällä uusia kausisarjoja. Jos ne ovat suosittuja, jatkamme niitä, mutta emme tee mistään kausisarjasta ikuisuussarjaa, koska niitä ei ole alun perin ajateltu sellaisiksi, ei dramaturgisesti eikä tuotannollisesti, Tola painottaa.

- Aina on se vaara, että tarinat alkavat toistaa itseään. Ja kun sarja on tullut erityisen suosituksi, on myös vaara, että kriteerit eivät ole samat kuin uudella sarjalla, Tola sanoo. Haluaisitko, että Taivaan tulet jatkuisi vielä? Äänestä ja kommentoi alla!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?