Viihde

André Wickström palaa televisioon rohkean rakkaus- ja seksipaneelin isäntänä

Julkaistu:

Suomenruotsalainen stand up -koomikko ja näyttelijä André Wickström tuli suurelle yleisölle tunnetuksi W-tyyli-viihdeohjelmasta.
W-tyyli-ohjelmaa esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 2003-2005. Nyt Wickström on palaamassa takaisin televisioon huhtikuussa alkavan Rakkauden FAQ-ohjelman isäntänä.

Uutta viihdeohjelmaa on luonnehdittu rohkeaksi, paikoin jopa räävittömäksi. Pitääkö ”yhden illan tuttuja” moikata? Kannattaako tunnustaa jos pettää? Rakkauden FAQ vastaa näihin – ja lukuisiin muihin kysymyksiin. Ohjelma pureutuu ihmissuhteisiin ja rakkauselämään sekä haastaa vakiovieraat pohtimaan seksin saloja.

Rakkauspaneelissa ovat mukana maisteri Simo Frangén, näyttelijä Satu Silvo, stand up -koomikko Ismo Leikola, juontaja-näyttelijä Lorenz Backman, käsikirjoittaja Suvi West, Radio Rockin Korporaation Harri Moisio sekä kirjailija Laura Paloheimo.

Vieraat antavat vastauksia kysymyksiin huumorilla höystettynä. Totuus mieltä askarruttaviin kysymyksiin kuullaan aina mukana olevilta seksuaaliterapeuteilta Patricia Thesleffiltä ja Anna Kolsterilta. Ohjelman juontaja ja ylituomari André arvioi jokaisen vastauksen oikeellisuuden ja jakaa pisteitä oikeista tai ainakin eniten oikeaan suuntaan olevista vastauksista. Jokaisen jakson lopussa selviää, kuka panelisteista on todellinen rakkauden ammattilainen!

Rakkauden FAQ alkaa Livillä 2.4.2014.

FAQ tulee lauseesta Frequently Asked Questions (usein kysytyt kysymykset).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt