Superjulkkisten personal trainer älähti Gwyneth Paltrow’n dieettiohjeista - Viihde - Ilta-Sanomat

Superjulkkisten personal trainer älähti Gwyneth Paltrow’n dieettiohjeista

Fitness-guru Tracy Anderson kertoi Access Hollywood Live –ohjelmassa, miksi Gwyneth Paltrow'n dieettivinkkejä ei tulisi noudattaa.

Tracy Anderson kehottaa ihmisiä pitämään kehostaan huolta liikunnalla, ei trendidieeteillä.­

11.1.2014 13:43

Anderson toimii muun muassa Nicole Richien, Jennifer Lopezin, Kim Kardashianin ja Cameron Diazin henkilökohtaisena valmentajana eli personal trainerina.

Anderson varoitti ohjelmassa ihmisiä kopioimasta julkkisten treeni- tai ruokavalio-ohjeita.

- Julkisuudenhenkilö tai ei, tässä vaiheessa uraani en tiedä ketkä asiakkaista ovat mitäkin, mutta on paha, että naiset katsovat kotoaan käsin julkkiksia ja näkevät heidän kokeilevan tuota tai tuota paastoa tai dieettiä.

- Julkkikset tai viihdyttäjät eivät välttämättä ole eksperttejä näissä asioissa, joten kannattaa varmistaa, että se mitä tekee, on hyväksi keholle ja ammattilaisen suosittelemaa, Anderson teroitti.

Kommenteillaan Tracy todennäköisesti viittasi Gwyneth Paltrow’n hieman yli viikko sitten julkistamiin dieettiohjeisiin.

Gwyneth Paltrow antoi vastikään detox-kuurin ohjeet terveyssivustollaan.­

Paltrow teki terveysaiheiselle sivustolleen ohjeen, joka soveltuu tipattomalle tammikuulle ja yleisesti talven keskelle.

- Suunnittelimme detox-menun ja reseptejä, jotka estävät sinua tuntemasta vilua ja nälkää talvikuukausina, Paltrow kirjoitti lähettämässään tiedotteessa.

Aiemmin Paltrow on myöntänyt, että hänen kokeilemansa mehupaasto sai hänet näkemään hallusinaatioita kymmenen päivän jälkeen.

Personal trainer Tracy Anderson ei usko paastoihin, vaan treenaukseen. - Sitä ei voi kiertää mitenkään. Meidän täytyy huolehtia vartaloistamme. Olemme koneita, emme voi olla ilman huoltoa, hän tiivisti ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?