Kimmo Elomaa: "Makkara, seksi ja televisio. Nehän ne miehelle yleensä riittävät" - Viihde - Ilta-Sanomat

Kansanedustajan aviomies: "Makkara, seksi ja televisio. Nehän ne miehelle yleensä riittävät"

Kike Elomaan aviomies Kimmo Elomaa kertoo olevansa toisinaan yksinäinen.

- Harvemmin tänne kukaan eksyy, sanoo Maskussa asuva Kimmo Elomaa.­

9.1.2014 11:14

Kansanedustaja Ritva "Kike" Elomaan, 58, ja liikemies Kimmo Elomaan, 60, yli 35 vuotta kestänyt avioliitto jatkuu. Parin olisi pitänyt jättää viimeistään keskiviikkona käräjäoikeuteen avioeron toisen vaiheen hakemus, mutta hakemusta ei jätetty.

Molemmat Elomaat ovat tahoillaan kertoneet, että he ovat eläneet erillisiä elämiä jo viimeiset 20 vuotta.

- Intohimo ja rakkaus siinä suhteessa kuin se käsitetään miehen ja naisen väliseksi päättyi, kun Kimmo lähti Ruotsiin töihin. Sen jälkeen olemme eläneet Kimmon kanssa kumpikin täysin omaa elämäämme, Kike sanoi IS:n haastattelussa jo vuonna 2002.

Sekä Kimmo että Kike ovat virallisesti kirjoilla yhteisessä Maskussa sijaitsevassa kodissa, mutta ainakin Kikellä on asunto myös Helsingissä. Kimmon mukaan he asuvat sopuisasti saman katon alla aina toisinaan.

- Viimeksi tänä aamuna rakas vaimoni täältä lähti Helsinkiin. Aina kun hän on täällä päin, niin hän yöpyy täällä, omassa huoneessaan. Onhan meillä tuo yhteinen karvainen lapsikin, Elomaa sanoo Marski-koiraan viitaten.

Hän kertoo myös olevansa erittäin ylpeä Kiken urasta politiikassa. Elomaa kertoo elelevänsä pääsääntöisesti yksin Maskussa. Yksinäisyys häntä toisinaan painaa.

- Makkara, seksi ja televisio. Nehän ne miehelle yleensä riittävät. Olen ollut 30 vuotta yksin. Toivoisin, että olisi vaikka joku palvelu, josta saisi juttuseuraa. En tarkoita mitään escort-palvelua, vaan ihan vaan ihmistä tänne metsän keskelle juttuseuraksi. Harvemmin tänne kukaan vahingossa eksyy.

Kike ja Kimmo Elomaa avioituivat 1978, jonka jälkeen Kike nousi julkisuuteen kehonrakennuksen maailmanmestarina 80-luvun alussa. Pari jätti ensimmäisen kerran avioerohakemuksen jo 2001, mutta hakemus raukesi myös tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?