Illalla televisiossa: Nämä supertähdet kuolivat aivan liian nuorina - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Nämä supertähdet kuolivat aivan liian nuorina

Historiasarja kertoo tähdistä, joiden elämä päättyi kesken loistavan uran.

John Belushin (vas.), Kurt Cobainin, Sharon Taten ja Heath Ledgerin elämä päättyi nuorena. ­

7.1.2014 7:00 | Päivitetty 7.1.2014 15:27

Historia: Liian nuori kuolemaan, Teema klo 21.00 Neliosaisen historiasarjan ensimmäisessä osassa käsitellään amerikkalaisnäyttelijä John Belushin elämää, joka loppui tähden ollessa vain 33-vuotias. Belushi muistetaan muun muassa Saturday Night Liven koomikkona sekä roolistaan elokuvassa Blues Brothers. Toisaalta hän on jäänyt mieliin myös hurjan temperamenttinsa vuoksi. Belushin ura lähti nousukiitoon rakettimaisesti, mutta kaikkiaan hän ehti tehdä vain seitsemän elokuvaa ennen kuin hän kuoli huumeiden yliannostukseen maaliskuussa 1982. Teeman sarjan seuraavissa jaksoissa käydään läpi Nirvanan Kurt Cobainin, näyttelijä Heath Ledgerin sekä näyttelijä Sharon Taten elämää. Cobain teki itsemurhan 27-vuotiaana kuuluisuutensa huipulla, Ledger kuoli 28-vuotiaana lääkeaineiden yhteisvaikutukseen, ja viimeisillään raskaana ollut Tate joutui Charles Mansonin "perheen" uhriksi 26-vuotiaana.

Mutsi, Sub klo 19.30 Uudessa sarjassa seurataan, kuinka yksinhuoltajaäiti Christy (Anna Faris) pyristelee raittiina. Näppärästi kirjoitetun sarjan takana ovat Miehen puolikkaat sekä Dharma ja Greg -sarjojen tekijät. Pelastetaan duunit, TV1 klo 20.00 Kuusiosainen uusi sarja seuraa neljän yrityksen ponnisteluja selvitä hengissä ja voittajina, kun asiakkaat kaikkoavat tilaamaan alihankintaa halvemman tuotannon maista.

Platoon – nuoret sotilaat, TV2 klo 22.05 Neljällä Oscarilla palkittu Oliver Stonen elokuva kertoo eloonjäämiskamppailusta, johon vapaaehtoisena Vietnamiin lähtenyt nuori sotilas joutuu.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Tv-lehden hinta on 1,50€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?