Love Connection -Markus sammumisestaan: Olin peloissani, kun edessäni oli kaunis tyttö - Viihde - Ilta-Sanomat

Love Connection -Markus sammumisestaan: Olin peloissani, kun edessäni oli kaunis tyttö

IS tavoitti Markuksen Kaliforniasta eilen. Hän kehuu Love Connection -ohjelmaa parhaaksi mahdollisuudekseen ikinä.

Markus jätti loppusuoralla Hannan kyydistään, Ann-Marie jäi.­

7.1.2014 8:22

- Seuraavaksi voisin tehdä kokkiohjelman Suomessa tai tulla sinne ravintolapäälliköksi, Markus yllättää. Suomeen hän on joka tapauksessa tulossa, sillä Markuksella on kaksoiskansalaisuus ja hän aikoo vielä suorittaa armeijansa Suomessa. - Näin täällä Ylen Areenan kautta päätösjakson ja se toi muistoja, kuinka hauskaa kaikki oli. Haluan tulla Suomeen takaisin ehkä jo ensi kesänä. Ann-Marieta hän kehuu edelleen. - Pidin hänestä. Hän on kunnianhimoinen ja kiireinen ihminen, samanlainen kuin minä. Olemme ohjelman jälkeen keskustelleet, mutta emme seurustele. Markus jopa elättelee toiveita, että he näkisivät uudestaan ensi kesänä ja katsoisivat, kuinka asiat toimisivat. - Kyllä se on ehdottomasti todellista, että voin löytää rakkauden Suomesta, kunhan pääsen sinne.

Toiseksi viimeksi nähdyssä jaksossa Markus vei Ann-Marien kahdenkeskisille treffeille ensin veneelle ja sitten omistamaansa ravintolaan Newport Beachilla Kaliforniassa.

- Treffien piti loppua siihen, että päästään syömään hyvää ruokaa. Ei saatu tilattua pääannoksia, kun treffit loppuivat alkoholin takia. Kamera ei näyttänyt, mutta Markus sammui autoon kotimatkalla, Ann-Marie kertoi IS:lle eilen.

- Eikä se ollut ainut kerta. Hannankin treffeillä hän oli silmiään lepuutellut. Yritin toppuutella häntä juomisessa jo veneessä, kun olen tottunut siihen, että veneessä ei juoda, Ann-Marie lisää. Markus kertoi päätösjaksossa syyksi sammumiseensa, ettei hän ollut syönyt kunnon aamupalaa. - Se on tekosyy. Ei ole hyvä, jos ihminen ei tiedä rajojaan. Hän puhui Suomessa olleensa herrasmies, mutta ei tuo ole mielikuvani herrasmiehestä. Kyllä se juominen näkyi vähän jo Suomessakin, mutta ajattelin silloin, että hän on jännittynyt tai lomalla. - Harmittaa, kun juomista on kaunisteltu. Kun treffit loppuivat ja hän sammui, kello oli 17-18 iltapäivällä, hän paljastaa. Juomisepisodia Ann-Marien kanssa hän haluaa selventää. - Olin todella peloissani, kun edessäni oli kaunis tyttö. Se ei ollut parasta minua ja join liikaa. Sellaista ei tapahdu usein, olen vastuuntuntoisempi. Ann-Marie antoi sen minulle anteeksi, kun keskustelimme siitä, hän sanoo. - Äiti oli lukenut joitakin keskustelupalstoja suomeksi ja sanoi, että siellä ihmetellään minun juomistani. En olisi suomalainen, jos en joisi, hän vitsailee lämpimästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?