Anni Uusivirta juhlii uuttavuotta kaukomailla

Julkaistu:

Seikkailijaluonne
Anni Uusivirtaa ei häiritse, vaikkei hän näkisi uudenvuoden ilotulitusta. Säihkyvä kaunotar viettää vuodenvaihteen Dubaissa.
Missi ja Viidakon tähtöset -kisan voittaja Anni Uusivirran, 27, suunnitelmat heittävät yleensä volttia. Maailmanmatkaajan piti lähteä jo syksyllä pois Suomesta, mutta arpanopat heittivätkin toisin.

- Olen tällainen seikkailija. Muutan suunnitelmia joka toinen päivä. Välillä olen ostamassa kartanoa Suomesta ja seuraavaksi lähdössä matkalle, hän nauraa.

 

Ensi vuodesta on tulossa elämäni vuosiAlun perin hänen oli tarkoitus mennä syksyllä töihin Dubaihin luksuslentoyhtiön lentoemännäksi, mutta valintaprosessi on edelleen kesken.

- Laitoin sen suunnitelman jäihin. Lähden kuitenkin maaliskuussa Zimbabween kuukaudeksi aids-orpojen luo. Olin siellä kymmenen vuotta sitten, ja siellä asuu myös kummityttöni Caroline. Tällä kertaa mukaan lähtevät äitini ja isoveljeni. Se on pieni osani, jonka voin tehdä auttaakseni heitä.

- Ensi vuodesta on muutenkin tulossa elämäni vuosi. Monesta haaveesta tehdään totta, hän vihjailee uusista töistä.

Uudenvuodenjuhlat kuluvat kuitenkin rakkaassa entisessä asuinmaassa Dubaissa. Eksotiikkaa oli tarjolla myös viime vuodenvaihteessa, kun hän oli kotibileissä Teheranissa Iranissa.

- Otan tällä kertaa äkkilähdön Dubaihin. Siellä odottaa paras kaverini, iranilainen Saba. Siellä ei sade haittaa ja voi lähteä ulos juhlimaan pikkukengissä. Jo se tekee uudestavuodesta hienon. Suuntaamme yökerhoon. Koska bileet ovat keskiyöllä parhaimmillaan, silloin jäävät raketit näkemättä.

Uusivuosi on perhejoulun jälkeen mukavaa vaihtelua.

- On ainakin yksi päivä vuodessa, jolloin olisi syytä juhlia. Silloin on lupa juhlia. Uutenavuotena kaikki alkaa taas alusta. Olen tehnyt aina leikkimielellä lupauksia, mutten muista niitä enää parin kuukauden päästä. Ainakin tulee mietittyä, mitä elämässään voisi parantaa. Se on jo hyvä alku, hän summaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt