Tapio Suominen lopettaa stand up -uransa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tapio Suominen lopettaa stand up -uransa

Tapio Suominen lopettaa uransa stand up -koomikkona ja palaa takaisin leipätyönsä pariin.

Tapio Suominen palaa urheilun pariin.­

30.12.2013 19:36

Ylen urheiluselostaja Tapio Suominen kertoi tänään Twitterissä lopettavansa stand up -koomikon työnsä.

"Saarnamies kiittää ja kumartaa. Pohdittuani asiaa, ja keskusteltuani asiasta esimieheni kanssa, olen tullut siihen johtopäätökseen, että Saarnamiehen ura päättyy. Toisinaan pitää tehdä valintoja, ja tässä tapauksessa valinta on helppo. Urheilun Setä palaa kustannuspaikalleen heti Loppiaisen jälkeen. Hieno vuosi tulossa, Sotshi ja MM-jalkapallo koristeena kakun päällä. Matka jatkuu..", Suominen twiittasi maanantaina päivällä.   Suominen vahvisti IS:lle päätöksen.

- Kyllä se pitää paikkansa, mutta enempää en asiaa halua kommentoida. Kyllä niitä muutamia keikkoja ehti olla, hän sanoo ystävällisesti. Suominen heitti ensimmäisen stand up -keikkansa marraskuun lopulla Lohjalla. Suominen asteli estradille virkeänä ja hyväntuulisena. Hän kielsi alkupuheessaan jännittävänsä, mutta myönsi esityksen jälkeen IS:lle, että perhosia lenteli vatsassa.

- Kyllähän se jännitti, en voi kiistää. Sitä mietti, että miten ihmiset ottavat jutut vastaan ja nauretaanko niille. Joku tuossa sanoi, että se oli sellainen kasin esitys. Ihan hyvä alku, josta on hyvä lähteä parantamaan sinne ysiin, Suominen sanoi tuolloin.

Suomisen stand up -uran päätöksestä uutisoi ensin Uusi Suomi.

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?