Tori Spellingin suhdekriisin syy: miehen loputon seksivietti - Viihde - Ilta-Sanomat

Tori Spellingin suhdekriisin syy: miehen loputon seksivietti

Tori Spellingin aviomies Dean McDermott jäi vastikään kiinni pettämisestä, ja nyt avio-ongelmien syyksi on paljastunut miehen loputon seksivietti.

Tori Spelling ja Dean McDermott vuonna 2007.­

28.12.2013 10:51

Neljän lapsen vanhemmilla kerrotaan olleen jo pidempään ongelmia makuuhuoneen puolella, vaikka julkisesti pariskunnan keskinäinen suhde ja perheidylli on aina näyttänyt niin puhtoiselta ja täydelliseltä.

Hollywoodlife.com-sivusto kertoo, että Tori Spelling on puhunut pariskunnan seksiongelmista ystäviensä kanssa jo vuosia. Tori on kertonut ystävilleen, miten hän ei pysy mukana miehensä Dean McDermottin loputtomien tarpeiden kanssa.

Lähteiden mukaan Tori on kertonut, että hänen miehensä haluaa seksiä joka päivä, vaikka pariskunnalla on neljä pientä lasta.

- Dean haluaa häneltä seksiä vuorokauden ympäri. Heidän seksielämänsä oli alussa villiä, mutta silloin heillä ei ollut lapsia, lähde kertoo sivustolle.

Hollywoodlife-sivuston mukaan Dean myös antaa vaimonsa kuulla asiasta, jos vaimo ei ole "sillä tuulella". Pariskunnan nuorin lapsi Finn on vasta reilun vuoden ikäinen.

- Dean on sanonut Torille usein suoraan päin naamaa, että heidän seksielämänsä ei ole niin kuumaa kuin ennen. Mutta miten se edes voisi olla? lähde ihmettelee.

- Heillä on nyt neljä lasta, ja Tori valvoi välillä Finnin kanssa koko yön. Viimeinen asia, jota hän siinä vaiheessa ajatteli, oli seksi, mutta siitä huolimatta Dean oli aina halukas. Hän jopa syytti Toria siitä, että tämä antaa enemmän huomiota lapsilleen kuin hänelle. Voi Tori-raukkaa, lähde kertoo Hollywoodlife.comille.

Lähteen mukaan Tori, 40, ei ole koskaan täysin luottanut Deaniin, 47.

Pariskunta tapasi toisensa 2006 ollessaan vielä tahoillaan naimisissa. He menivät naimisiin vain kuukausi sen jälkeen, kun he olivat virallisesti eronneet aiemmista kumppaneistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?