NRJ:n Aamupojat loppui - "Vetää aikuisen miehen silmäkulmat kosteiksi" - Viihde - Ilta-Sanomat

NRJ:n Aamupojat loppui - "Vetää aikuisen miehen silmäkulmat kosteiksi"

Radiokanava NRJ:n suosittu ja palkittu aamuohjelma Aamupojat hiljeni viimeisen kerran perjantaina.

NRJ:n Aamupojat Renne Korppila (vas.) ja Anssi Honkanen.­

20.12.2013 12:17

Renne Korppila ja Anssi Honkanen ovat juontaneet yhdessä Aamupojat-show'ta vuodesta 2007 lähtien. Perjantai oli heidän viimeinen yhteinen lähetyksensä.

- Totta kai fiilikset ovat haikeat. Tässä ollaan kuitenkin kuusi ja puoli vuotta tehty yhdessä intensiivisesti duunia ja siihen on mahtunut kaikenlaista. Kun tänä aamuna kävimme läpi, mitä kaikkea olemme vuosien varrella tehneet, niin kyllähän se vetää aikuisenkin miehen silmäkulmat kosteiksi, Renne Korppila sanoo IS:lle.

Anssi Honkanen siirtyy vuodenvaihteessa juontajamaan Voicen aamuohjelmaa yhdessä Niina Backmanin kanssa. Korppila puolestaan jatkaa tulevaisuudessakin NRJ:n aamuohjelman juontajana - mutta uusien kollegojen kanssa.

Korppilan mukaan NRJ:n uusi aamuohjelma alkaa tammikuun puolenvälin tienoilla, ja ohjelman juontajat julkistetaan lähiviikkoina.

- Kun ryhdytään uutta juttua tekemään uuden porukan kanssa, onhan se erilaista. Joidenkin ihmisten kanssa se kemia toimii loistavasti, ja mulla ja Anssilla se kolahti heti ensilähetyksestä lähtien, Renne sanoo haikeana.

Aamupojat on palkittu kerran vuoden radiojuontajina (2008) ja kahdesti vuoden radio-ohjelmana (2010 ja 2012).

Lisäksi Aamupojat ovat julkaisseet yhden studioalbumin (Radiohitit, 2009) ja kaksi singleä. Lisäksi he ovat julkaisseet NRJ:llä ja YouTube-videopalvelussa useita yhdessä tekemiään kappaleita, joista tunnetuimpia ovat Elastisen kanssa tehty joulubiisi Heiluta sun joulukinkkua (2007) sekä Beibi älä vonkaa (2008).

- Kiitos kaikille, jotka ovat meitä vuosien varrella kuunnelleet. Kuulijat ovat olleet meille erittäin tärkeitä ja olemme saaneet heiltä suurta apua ohjelman tekoon. Ilman heitä me emme olisi mitään, Korppila sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?