Illalla televisiossa: Tänään nähdään viimeinen 45 minuuttia -ohjelma

Julkaistu: , Päivitetty:

tv-tärpit
Suosittua ajankohtaisohjelmaa tehtiin melkein 18 vuotta.
45 minuuttia, MTV3 klo 20.00
Ajankohtaisohjelma 45 minuuttia päätettiin syksyn aikana lopettaa, ja viimeisen kerran ohjelma nähdään tänä iltana. Juontaja-toimittaja Ripsa Koskinen-Papunen on kertonut jäävänsä kaipaamaan ohjelmaa. Hänen työnsä jatkuvat MTV3:lla, mutta uudesta ajankohtaisohjelmasta ei ole tietoa.

45 minuuttia aloitti lähetyksensä vuonna 1996, jolloin sisältö painottui ulkomaanjuttuihin ja sotaraportteihin. Vuosiin mahtui tuhansia juttuja ja mielenkiintoisia haastateltavia. Viimeisessä lähetyksessä tavataan Sauna-Timo eli Timo Kaukonen, jonka iho paloi pahasti saunomisen MM-kisassa.

Historiaa: Tyynenmeren kadonnut manner, TV1 klo 19.00
Uudet tutkimukset osoittavat, että kaukainen saariketju Pääsiäissaaret on ollut kauan sitten kukoistaneen sivilisaation keskus.

Kino: Maon viimeinen tanssija, Teema klo 21.50     
Draama kertoo Li Cunxinista, joka nousi 11-vuotiaana köyhyydestä balettitanssijaksi. Maailmankiertueella hän loikkasi rakkauden tähden.

Päivät kuin unta, TV2 klo 22.55
Elias Koskimiehen ohjaamassa camp-henkisessä satiirissa drag queenit kaappaavat homofobisia lausuntoja jakelevan poliitikon raskaana olevan vaimon. Kannanotto muuttuu paljon sotkuisemmaksi kuin kukaan olisi arvannut.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt