Viihde

Kiakkovieraan "taksilla kotiin" -läppä oli pudottaa Arto Nybergin penkiltä

Julkaistu:

Tv-kasvo Arto Nyberg oli revetä illan ohjelmassa, kun Punk-Timo kertoi lähteneensä taksilla kotiin Tampereen mielenosoituksesta.
Tampereen itsenäisyyspäivän mielenosoitus sai tänä iltana kasvot, kun yksi kiakkovieras esiintyi Arto Nybergin ohjelmassa Ylen TV1-ssä.

Arto Nybergin haastattelussa 48-vuotias Timo Lahti kertoi tapahtumien kulusta ja osallistujien motiivista.

Arto Nyberg kertoo IS:lle löytäneensä Timo Lahden Facebookista. He ovat vanhoja Facebook-kavereita.

– Sinne se päivitteli innoissaan Tampereen tapahtumia. Sitten ajattelin, että kun kiekkovieraita ei ole kauheasti omalla nimellään eikä naamalla näkynyt, niin pyydetään haastatteluun.

Nybergillä oli illan ohjelmassa välillä pokassa pitelemässä.

– Jos vanha punk-mielenosoittaja lähtee mielenosoituksesta taksilla kotiin, onhan se huippu. Se kertoi varmaan aika paljosta.

Timo Lahti kertoi ohjelmassa iltansa kulusta, miten hän lähti kolmen kaverinsa kanssa mielenosoitukseen. Hän eksyi näistä illan aikana ja "lähti sitten porvarillisesti taksilla kotiin".

Arto Nyberg sanoo, ettei hän ole ennen ohjelmaa Timo Lahtea henkilökohtaisesti tavannut.

– Hän oli aikansa pikkujulkkis 80-luvun alkupuolella, soitteli punkbändeissä ja jotenkin ajautui mun Facebook-kaveriksi.

Nybergillä arvelee, että hänellä on noin 3 000 Facebook-kaveria.

Arto Nyberg sanoo, että kun Tampereen mielenosoituksesta alkoi olla paljon julkista keskustelua, hän ajatteli, että olisi hyvä saada joku kertomaan asioista mielenosoittajan näkökulmasta.

Illan haastattelu osoitti Nybergin mukaan ainakin sen, että jotkut olivat paikalla vakavalla asialla ja jotkut vähemmän vakavalla asialla.
Mielenosoitus ei ollut sellaista huliganismia kuin uutiset ehkä antavat ymmärtää.

– Timo kertoi, miten hänellä oli jääkiekkomaila siellä mukana. Hän oli antanut sen poliisille, kun tämä oli sitä pyytänyt. Vähän aikaa he olivat naureskelleet ja jutelleet, poliisi antoi mailan sitten takaisin.

Katso illan Arto Nyberg Ylen Areenasta tästä linkistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt