Khloe Kardashian ja Lamar Odom - Viisi merkkiä jotka ennustivat eroa - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloe ja Lamar - Viisi merkkiä jotka ennustivat eroa

Khloe Kardashianin ja Lamar Odomin eroa osattiin epäillä jo kuukausia ennen kuin Khloe viimein täytti eropaperit viime perjantaina.

Lamar Odom ja Khloe Kardashian.­

14.12.2013 15:57

Pariskunta tutustui vuonna 2009 ja meni naimisiin vain viikkoja tapaamisen jälkeen. Heillä oli oma tv-sarjansa Khloe & Lamar ja jopa oma tuoksu, Unbreakable Bond.

ABC News listasi viisi merkkiä, jotka viittasivat siihen, että unelmaliiton loppu on vain ajan kysymys.

1. Päihteiden käyttö

NBA -koripalloilija Lamar Odomin huhuttiin käyttävän huumeita, ja todisteita tästä saatiin, kun poliisi pysäytti hänet elokuussa Los Angelesissa. Poliisin mukaan hän ajoi päihteiden vaikutuksen alaisena.

2. Ei yhteisiä menoja

Pari on aina viihtynyt yhdessä, eikä ole koskaan ujostellut näyttää rakkauttaan julkisesti. Heitä ei ole kuitenkaan nähty yhdessä ulkona kuukausiin. 3. Ei sormusta

Viime viikkoina Khloe Kardashian on nähty ilman sormustaan. Jopa punaisella matolla hän antoi valokuvaajien ikuistaa itsensä ilman sormusta.

4. Sosiaalisen median merkit

Khloe on twiitannut viime aikoina erikoisia twiittejä, kuten: ”Toivoisin, että olisin tehty teräksestä, mutten ole.”  Hän myös luopui yhteisnimen eli Kardashian-Odomin käytöstä ja poisti nimen Instagram- ja Twitter –tileiltään. 5. Keeping Up with The Kardashians – traileri

Kardashianin perheen vaiheita seuraavan tositv-ohjelman yhdeksännen kauden traileri paljasti jotakin tulevasta.

- Minun täytyy siirtyä elämässäni eteenpäin, ja se tarkoittaa muutosta, Khloe sanoi trailerissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?