Miss Suomi merihädässä: ruhjeita ympäri kroppaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi merihädässä: ruhjeita ympäri kroppaa

Lotta Hintsa joutui merivaaraan snorklausreissulla.

Lotta Hintsa joutui merivaaraan snorklausreissulla.­

2.12.2013 18:40

Miss Suomi Lotta Hintsa päivitti pari tuntia sitten Thaimaan-matkallaan kokemia kauhunhetkiä Facebook-sivulleen:

- Nyt on sitten kuvaajilla photoshopattavaa tämän päivän seikkailun jäljiltä. Sellaiset ruhjeet ympäri kroppaa korallissa pyörimisen jälkeen. Muutenkin aika kiitollinen olo siitä, että ollaan koko konkkaronkka hengissä.. Kannattaisi uskoa kun thaimaalaiset itse sanovat, että näissä aalloissa olisi parempi ottaa speed boat eikä pitkähäntävene, missimme kirjoitti Facebookissa.

Ilta-Sanomat tavoitti Hintsan Thaimaasta maanantaina alkuillasta. Hän kertoi desinfioineensa ruhjeensa ja syövänsä antibiootteja.

Hintsa on tämän viikon Thaimaassa ystäviensä ja sisarustensa kanssa.  He olivat ottaneet äkkilähdön Ao Nangiin, Krabin provinssin sydämeen Phuketin saaren itäpuolelle.

Onnettomuus tapahtui, kun Hintsa oli päättänyt lähteä saarelle snorklaamaan.

- Meitä tosiaan varotettiin, ettei kannattaisi lähteä niin pitkälle. Mutta halusimme seikkailun. Ei ollut kannattavaa, täällä on ollut sadekausi ja tuullut, Hhän myönsi.

Snorklaus sujui kuitenkin hyvin suojaisessa poukamassa. Matka rannalta veneeseen kesti pitkään.

- Lähdimme myöhässä, eikä vene ollut lähellä rantaa. Isot aallot löivät koko matkan ajan, kun menimme saarelta takaisin veneeseen. Kun aallot osuivat minuun, paiskauduin koralleja vasten. Se oli villiä. Kun lopulta pääsimme veneeseen, jäätävät aallot löivät vielä venettäkin, Hintsa kertoo. 

Hän sanoo, ettei kuitenkaan pelännyt kovin paljon, vaikka he olivat merivaarassa.

- Onneksi selvisimme kaikki! Jälkeenpäin vasta tajusin, että entä jos pitkähäntävene olisi kaatunut. Olisi käynyt huonosti kaikille.

Myöhemmin hän päivitti Facebook-tililleen tiedoksi huolestuneille ystävilleen:

- Siis vene ei pääsy lähelle rantaa, ni jouduttiin rämpimään/uimaan/sukeltamaan sinne ja aallot heitti mua pariin otteeseen korallien sekaan.. Sen jälkeen ehkä elämämme turvattomin kyyti. Mutta nyt kaikki hyvin ja haavat desinfioituna.

Hintsa ei ole käynyt näyttämässä ruhjeitaan lääkärissä.

- Soitin isälleni, hän lääkärinä neuvoi minua.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Hymy-lehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?