Sattuman kauppaa, miten Paul Walker edes joutui turma-autoon

Julkaistu: , Päivitetty:

HOLLYWOOD-TÄHDEN KUOLEMA
The Fast and the Furious -elokuvien tähti Paul Walker, 40, kuoli lauantaina auto-onnettomuudessa.
TMZ-sivusto kertoo, ettei Paul Walkerin edes pitänyt olla vuoden 2005 Porsche Carrera GT:ssä. 

Turmassa kuoli myös Walkerin talousneuvojana toiminut bisneskumppani, entinen kilpa-ajaja Roger Rodas, 38. Hän omisti luksusautoihin erikoistuneen liikkeen Always Evolving, jossa kerättiin leluja supertaifuunin lapsiuhreille Filippiineille.

Walkerin saapuessa paikalle Roger Rodas katseli, kuinka hänen työntekijänsä yritti saada Porsche Carrera GT:tä takaisin kauppaan. Auto pysähteli, eikä työntekijä saanut sitä sisään.

Rodas päätti hoitaa itse homman loppuun. Hän pyysi työntekijän ulos autosta ja meni itse rattiin. Tuolloin Walker tuli hänen luokseen ja kertoi, ettei ole vielä ajanut kyseistä Porschea ja hyppäsi repsikan paikalle.

Miehet lähtivät ajelemaan noin 20 minuutiksi. He olivat palaamassa takaisin vain 450 metrin päässä kaupasta, kun kuski menetti auton hallinnan ja törmäsi katua reunustaneeseen esteeseen, lyhtypylvääseen ja puuhun ylinopeuden seurauksena. Auto syttyi tuleen ja räjähti liekkeihin.Poliisit ovat vahvistaneet, että ylinopeus oli merkittävä tekijä kohtalokkaassa törmäyksessä pylvääseen. Kun poliisit saapuivat paikalle, auto oli jo peittynyt liekkeihin.

Onnettomuuspaikan läheltä on löytynyt autolla tiehen tehtyjä kahdeksikko-kuvioita.Ystävät ja vieraat olivat yrittäneet vaahtosammuttimien avulla sammuttaa tulta.

- Kuulimme onnettomuuden äänet. Juoksimme, hyppäsimme autoihimme, tartuimme vaahtosammuttimiin ja menimme auton luokse. Se oli kuitenkin täysin liekeissä, emme voineet tehdä mitään. He olivat loukussa. Me yritimme, Walkerin ystävä Antonio Holmes kertasi The Signalille.

Walkerin paras ystävä Nute saapui ensimmäisenä paikalle. Hän oli saanut käsiinsä vaahtosammuttimen ja yritti epätoivoisesti sammuttaa liekit.

Palokunta yritti saada Nuten pois paikalta, mutta tämä oli niin sokissa ja sekaisin, että löi palomiestä.

TMZ-sivuston mukaan poliisi vei Nuten putkaan, mutta päästi miehen vapaaksi, kun tajusi, mitä oli tapahtunut. 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt