Sanna Kiiski ihmettelee Lastenklinikan surkeaa kuntoa: "Katosta tuli paskavettä" - Viihde - Ilta-Sanomat

Sanna Kiiski ihmettelee Lastenklinikan surkeaa kuntoa: "Katosta tuli paskavettä"

Viime viikolla Sannan kuopus syntyi samana päivänä, kun esikoispoika Beniltä leikattiin vatsasta lymfooma.

Sanna Kiiski synnytti viime viikolla kuopuksensa surullisissa tunnelmissa.­

28.11.2013 12:13

Sannan, Dan-miehen ja kolmen lapsen elämä on mennyt täysin uusiksi kolmevuotiaan Benin syövän myötä. Tämä viikko on kulunut Helsingin lastensairaalalla, jossa Beniä on hoidettu. - Ollaan käyty lääkäreiden kanssa keskustelut siitä, miten Beniä hoidetaan, tavattu sosiaalityöntekijää ja psykologia, Sanna Kiiski kertoo Ilta-Sanomille. Hän on hyvin kiitollinen sairaalan osaavalle henkilökunnalle. - Nyt on selvät sävelet miten edetään, ja miten poikaa hoidetaan. Se on tietysti meille tärkeä ja iso juttu, Sanna kertoo.

Lastenklinikka Meilahdessa.­

Viime aikoina Sanna on saanut itsekin konkreettisen käsityksen Lastenklinikan surkeasta kunnosta. Hän istui miehensä kanssa päivystyksessä viime viikolla, kun todisti vesivahinkojen syntymistä.

- Istuimme käytävässä, kun yhtäkkiä huoltomies ryhtyi huutamaan, että tämä on paskavettä, mitä katosta tulee, tämä huone pitää sulkea.

Osastolta jouduttiin sulkemaan kolme hoitohuonetta. - Se on törkeää. Ihmiset tekevät täällä työtä antaumuksella ja sydänverellä. Lapsipotilaat ovat haastavampia kuin muut, ja ihmisten pitää miettiä, tuleeko vettä katosta. - Luulin, että Itä-Euroopassa on ehkä tällaista, ei täällä. Lääkärit ja tutkimustyö ovat ykköstasoa maailmassa, ja töitä tehdään tässä ympäristössä, Sanna sanoo. Lue lisää perheen elämänmuutoksesta torstain Ilta-Sanomista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?