Näyttelijän perheen tragedia: itsellä ja vaimolla syöpä - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijän perheen tragedia: itsellä ja vaimolla syöpä

Brittiläinen näyttelijä Vinnie Jones ja hänen vaimonsa Tanya sairastavat molemmat syöpää.

Vinnie Jones­

24.11.2013 13:48

48-vuotias entinen jalkapalloilija ja nykyinen näyttelijä taistelee ihosyöpää vastaan. Vielä pahemmaksi tilanteen tekee se, että myös hänen vaimonsa Tanya sairastaa samaa syöpää.

Jones kertoi asiasta The Sun -lehdelle sen jälkeen, kun näyttelijä Hugh Jackman astui julkisuuteen, ja kertoi olleensa ihosyöpäleikkauksessa.

- Syöpä on kamala sana kuulla. Se pelottaa, hän kertoi lehdelle. - Olen kohdannut suurimmat ja rumimmat jätkät jalkapallokentillä, ja ollut joissakin pahoissa baaritappeluissa. Mutta tämä on vahvin ja pelottavin vastustaja.

Vinnie Jones kertoi löytäneensä ensin patin silmänsä alapuolelta. Lääkäri diagnosoi patin ihosyöväksi. - Kun lääkäri kertoi asiasta, kysyin, kauanko minulla on elinaikaa jäljellä.

Tähän mennssä Jonesille on tehty kolme leikkausta.

Jones Tanya-vaimonsa kanssa.­

Jonesin vaimolla Tanyalla puolestaan on syöpä, jonka hän sai sydämen siirron jälkeen syömiensä lääkkeiden sivuvaikutuksena. Sydämensiirto tehtiin 26 vuotta sitten.

- Hänellä on ollut terveysongelmia siitä saakka. Nyt uskotaan, että lääkkeet ovat syynä ihosyöpään, Vinnie kertoi.

Vinnie Jones on nähty muun muassa elokuvissa Snatch - Hävyttömät, Puhallettu 60 sekunnissa ja X-Men - Viimeinen kohtaaminen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?