Nainen osti Victoria Beckhamin vaatteita - mahtuivat vain teinityttärelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen osti Victoria Beckhamin vaatteita - mahtuivat vain teinityttärelle

Brittinaiset jonottivat Victoria Beckhamin Punaiselle ristille lahjoittamia vaatteita Lontoossa.

23.11.2013 10:15

Ex-Spice girl Victoria Beckham päätti tukea Filippiinien taifuunin uhreja lahjoittamalla ison kasan vanhoja vaatteitaan Punaiselle Ristille. Perjantaina lontoolaisen Punaisen ristin myymälän edessä olikin pitkä jono muodinnälkäisiä.

Daily Mailin toimittaja Annabel Cole oli yksi naisista, joka hamstrasi vaatteita liikkeestä. Colen mukaan isossa osassa Beckhamin vaatteita ei ollut lainkaan kokotietoja.

Cole kertoo käyttävänsä normaalisti koon 36-38 vaatteita. Vaatteet hamstrattuaan hän huomasi, että ne mahtuvat paremmin hänen 14-vuotiaalle tyttärelleen, joka käyttää kokoa 36.

- Minulta menee kymmenen minuuttia ahtautua mekkoon, enkä silti saa vetoketjua kiinni. Saan hädin tuskin toisen rintani sullottua sisään ja tuntuu, että vatsani roikkuu. En ymmärrä kuinka Victoria mahtuu tähän. Hänen täytyy muistuttaa rakenteeltaan lyijykynää!, Cole kuvailee Zac Posenin koon 32 mekkoa.

Sama mekko mahtuu ongelmitta 14-vuotiaalle Elsalle.

Alexander Campbellin koon 36 punainen nahkahame puolestaan tuo Colen mukaan ongelmia niin äidille kuin tyttärelle. Cole ei saa vedettyä sitä yli polvien. 14-vuotias Elsa saa hameen päälleen, mutta pystyy hädin tuskin kävelemään se päällään.

- Uskomatonta, että aikuinen nainen voi mahtua vaatteeseen, johon edes 14-vuotias ei kunnolla mahdu, Cole ihmettelee lehden verkkosivuilla.

Katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?