Tv-juontajan suuri huoli: Esikoisen vakava sairaus varjostaa kuopuksen syntymää - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-juontajan suuri huoli: Esikoisen vakava sairaus varjostaa kuopuksen syntymää

Huomenta Suomi -ohjelman pitkäaikaisena vakiokasvona tunnetuksi tullut juontaja Sanna Kiiski on tänään tilanteessa, jota ei toivoisi kenellekään.

22.11.2013 6:08

Sannan ja hänen aviomiehensä kolmas lapsi syntyy tänään sektiolla, mutta samaan aikaan tunnelmat ovat äärimmäisen ristiriitaiset, koska heidän esikoiseltaan löydettiin eilen kasvain vatsasta.

Kiiski kertoi perheen vastoinkäymisestä ensin omalla Facebook-seinällään eilen.

- Pojallamme saattaa olla imusolmukesyöpä. Lääkärit sanoivat, että mahdollisuudet siihen, ettei kasvain olisi pahanlaatuinen, ovat aika pienet, Sanna kertoi eilen järkyttyneenä.

- Kuulemma tämäntyyppisiä tapauksia on vain muutama vuodessa.

Mielialaa kohotti se, että perhe sai myös toiveikkaita uutisia. - Lääkärit kertoivat, että esikoisen kasvain löydettiin onneksi hyvissä ajoin, joten heidän mukaansa toipumismahdollisuudet voivat olla todella hyvät. Lääkärit olivat myös tosi ihania, sillä he pitivät todella positiivista mielialaa yllä.

Sanna ei vielä eilen illalla osannut edes kuvitella, millaisia tuntemuksia hän käy läpi tämän päivän aikana. - En yhtään tiedä, miten kaikki menee... en aidosti tiedä. Yritämme kuitenkin iloita huomisesta, hän totesi lopuksi.

Lue Kiisken koko haastattelu päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?