Pirelli julkaisi jälleen seksikkään kalenterinsa - katso kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Pirelli julkaisi jälleen seksikkään kalenterinsa - katso kuvat

IS on paikalla, kun Pirelli juhlii kuuluisan kalenterinsa 50-vuotista taivalta.

21.11.2013 13:35

Pirellin kalenterin julkaisu on aina yksi vuoden kohokohdista – ainakin Italiassa, mutta myös maailmalla. The Cal -julkaisuksi kutsuttu teos on haluttua tavaraa, sillä kalenteria painetaan vuosittain vain noin 20 000 kappaletta.

Tänä vuonna julkaisu on erityisen kiinnostava, sillä nyt juhlistetaan kalenterin 50-vuotista elämää. Pirellin tyttökalenteri 50 vuotta – katso video vuoden kohokohdasta!

IS on paikalla ainoana suomalaismediana seuraamassa kalenterin julkaisua Milanossa, jossa paikalla on yli 300 median edustajaa ympäri maailmaa.

Juhlavuoden kunniaksi Pirelli ei julkaise uusia kuvia, vaan kalenterin sivuilla nähdään kuvaaja Helmut Newtonin vuonna 1986 kuvattuja kuvia, joita ei ole koskaan aiemmin julkaistu.

Uuden vanhan kalenterin lisäksi Pirelli on kuvannut  tänä vuonna New Yorkissa juhlakuvat, jotka ovat kuvanneet maailmankuulut Patrick Demarchelier ja Peter Lindbergh.

Uusien kuvien malleiksi on valittu huippuammattilaiset: muun muassa Miranda Kerr, Helena Christensen, Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio ja Isabeli Fontana. Nämä kuvat tullaan näkemään muun muassa Pirellin juhlanäyttelyssä.

Nuorin malleista on Kurkova, 29, ja vanhin on 44-vuotias Christensen. Nyt siis päätettiin, ettei valita aivan nuoria malleja kuten aiemmin.

Nyt ei myöskään näytetä niin paljon paljasta pintaa, mutta jotakin silti näytetään.

Miranda Kerr on siinä mielessä kuuma nimi, että hän ilmoitti äskettäin erostaan. Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa kuusi vuotta yhdessä ollut Miranda ja Orlando kertoivat erosta huolimatta olevansa hyviä ystäviä.

Avioliittoa kesti kolme vuotta ja parilla on yhteinen, 2011 syntynyt Flynn-poika. Kun Bloom alkoi seurustella Kerrin kanssa, näyttelijä istui kiltisti joka vuosi Victoria´s Secret -alusvaatefirman muotinäytöksissä, sillä Miranda Kerr on toiminut maailmankuulun liikkeen mallina vuodesta 2006.

Aiemminkin Pirellin kalenterissa esiintynyt Kerr ei ole nähnyt mitään pahaa siinä, että hän on esitellyt sulojaan. Hän sanoi IS:n haastattelussa, että on ollut suuri kunnia päästä kalenteriin.

Ensimmäinen kalenteri julkaistiin 1964 ja se oli tarkoitettu rengasfirman VIP-asiakkaille.

Vuosikymmenten varrella kuvaajien edessä ovat poseeranneet maailman huippumallit ja kuvia ovat ottaneet maailman kuuluisimman kuvaajat. Ajoittain malleilla on ollut paljon vaatetta yllään, joskus ei mitään.

Vuosikymmenten aikana ilkosillaan tai lähes ilkosillaan ovat poseeranneet muun muassa Jennifer Lopez, Sophia Loren, Cindy Crawford, Heidi Klum, Naomi Campbell, Kate Moss, Sienna Miller ja monet muut.

Helmut Newtonin vuonna 1986 ottamat, ennennäkemättömät kuvat henkivät retro-tunnelmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?